Szerintetek egy nem annyira vonzó fiú össze jöhet egy szép és csinos lánnyal?
Nagyon minimális,mondhatni semmi.
Mert bizony manapság a nőknek csak a külső számít,szóval ez van...
2es, akkor én kivételvilágban élek 4 nővel a hátam mögött, eggyel pedig az oldalamon évek óta
egy naív, igencsak húsos, értetlen haveromnak menyasszonya van és az a csaj sem akárhogy néz ki
a pattanásos, depressziós haveromnak is van barátnője...
így belegondolva egyedül a ténylegesen jóképű, jómódú arab haveromnak nincs barátnője:D ezen már sokat agyaltam hogyan csinálja, ha 15 és 28 között minden korú nőtvel csókolózott már (van egy táblázata:DD) mégis csak most van egy körvonalazódó kapcsolata...
naigen, szóval tökmindegy, az egész kérdés hülyeség.. ahogy mondták 50%, vagy igen, vagy nem, annyi
8as, 90%-ban? komolyan? 90%? nézz már körül, az országban 25% a munkanélküliség aránya, és ehhez hasonló arányban állnak a szegények, mégis van egy csomó pár, házasság, család...
ha az lenne amit mondtál, akkor 10ből 9 párkapcsolatban lenne BMW... mi lenne ha nem mondogatnál random számokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!