Mit tegyek, ha túlságosan odaadó vagyok?
Annyit kell rólam tudni, hogy interneten ismerkedem és sokszor ég a pofám attól, hogy mennyire válogatós vagyok. Az őrült, hülye művészeket preferálom, kortól és kinézettől függetlenül. (Ritkák, mint a fehér holló, pláne egy discoban.)
Néha azért találok egy-egy kiszemeltet és rendszerint el is tudom őket csábítani a szavaimmal. Az első randevú után van gond, pláne ha félig-meddig kölcsönös a szimpátia. Állandóan rájuk gondolok, elárasztom a Facebook-ablakukat randomságokkal, perverz témákat vetek fel és legtöbbször én kezdeményezem a következő találkát is. Pedig sokszor nem is komoly a dologról van szó, egyszerűen csak imádok velük beszélgetni. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy én akarok lenni a "kedvencük", azt szeretném, hogy imádjanak.
Az a baj, hogy a féktelen odaadásom miatt legtöbbször visszafelé sülnek el a dolog. Mit tegyek, hogy ez megváltozzon?
Szerintem ez cukiság :)) nekem tetszik ha egy lány ilyen :) Biztos nem unalmas :)
Kár, hogy művész nem vagyok (bár ki tudja mit nevezünk annak :D igazából még rajzolni is szeretek, a főzés is lehet akár az, meg szeretem a kreatív dolgokat).
Viszont hülye és őrült az illik rám:D
Szeretnék egy ilyen "kedvencet" :)) (amúgy én meg nagyon szeretek ölelni pl:) ) én is egyetemista vagyok
Szerintem nem kell semmit se tenned, lesz valaki akit pont ez vesz majd le a lábáról (pl nekem is bejön)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!