Lányok ti mit gondoltok az ilyen fiúkrol? (13/f)
Figyelt kérdés
Szeretem a cicákat szeretek erdőben sétálni,este csillagokat nézni,szeretem a misztikus és természetfeletti dolgokat:)szeretem a finom ételeket,italokat barna rövid hajam van 162cm vagyok,szemüveges,átlág testsúlyal,azt mondják romantikus vagyok,szeretek beszélgetni,álmodozni,elég jó a beszédkészségem,általában kimondom amit gondolok ezért néha bunkónak néznek de akit szeretek,kedvelek akár barátilag akár máshogy azt megprobálom nem megbántani,nem vagyok egy divatörült csönadrágos kis b*zi,szeretem a heavy metalt,a rockot de a dubstepeket is :)2015. márc. 27. 18:12
2/7 A kérdező kommentje:
Ezen kivül?;)
2015. márc. 27. 18:17
3/7 anonim válasza:
Hát ha 13 éves lennék talán lenne nálam esélyed de hááát az aztán már igen rég volt :) A zenei ízlésedre meg piros pont!
25/L
4/7 anonim válasza:
En ugyanilyen vagyok*-* csak lany:)
14/L
5/7 A kérdező kommentje:
#4 akarsz beszélgetni?:)
2015. márc. 27. 18:39
6/7 anonim válasza:
na srác, belőled értelmes ember lesz!!!!! ne változz meg légyszi!!!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi és én is remélem nem fogok ;)
2015. márc. 27. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!