Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti mit gondoltok az...

Lányok ti mit gondoltok az ilyen fiúkról?

Figyelt kérdés
Akik szeretnek az erdőben sétálni,szeretik az állatokat(főleg a cicákat)szeretik a finom ételeket, szeretetteljesek tudnak lenni azzal akik megértik őket, szeretik a csillagokat nézni,sötétbarna rövid hajú,sötétbarna szemü,jó beszédkészséggel rendelkező fiukról?

2015. márc. 22. 22:34
 1/9 anonim válasza:
86%
az hogy dagadt egy barátja sincs és miután ezt elolvassa öngyilkos lesz :D
2015. márc. 22. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
Hogy helyesen írni azt nem tudsz, azt gondolom. És így bukta.
2015. márc. 22. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Első benyomásra szimpi.

De a küső is számit picit.

Ha jo picit is a kűlsöd akkor Jó benyomásom van rólad. :)

2015. márc. 22. 22:41
 4/9 A kérdező kommentje:
1# vannak barátaim nem is egy, nem vagyok elhízva atlag testsúlyom van,tetszett amkomment jót nevettem rajta ;) ja és bocsi a helyesírásért de már kicsit este van :)
2015. márc. 22. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Szeretem a macskákat és jó, hogy érdeklik dolgok.
2015. márc. 22. 22:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Kicsit homokos, talán?
2015. márc. 22. 22:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem eggyáltalán nem csak egy rendes ember aki szereti az életet
2015. márc. 22. 23:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát megmondom az őszintét hogy én is ilyen vagyok és képzeljétek, sportos a testem és nem vagyok meleg. Igazából nem olyam nagy cucc ez a kis lista. Endurózok tehát az erdő az kötelező, a cicákat mindenki szereti, beszélni is meg kell tanulni, stb. Tehát ne érezd magad különlegesnek ezek miatt. Ha ezt a szeretem az erdei barnaszemű csillagvizsgáló cicákat blablát bedobod témának, attól még nem kell félned hogy belefulladsz a puncilébe. XD
2015. márc. 23. 00:30
 9/9 anonim válasza:
Szerintem cuki lehetsz... :D :D szerintem nem nagy szám,hogy szereted a cicákat vagy a csillagokat...még nem hallottam ilyen fiúról...D: de hát legalább kiderült,hogy ilyen is van :D :''D
2015. márc. 23. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!