Láttam egy lányt a metrón. Magadra ismersz?
Figyelt kérdés
Sok esélyt nem látok rá,de hátha... Tegnap reggel 7:10-7:20 körül együtt szálltunk fel a keletinél a 4-es metróra,egy ajtónál is álltunk meg. Tízen éves kor vége felé járhatott. Acélbetétes bakancs volt rajta,zenekaros pulcsi,a kezében meg egy nagy mappa,olyasmi amibe a művészlelkek szokták a rajzaikat hordozni. Vállig érő sötét haja volt. Rámpillantott vagy kétszer,egyszer mélyebben a szemembe is nézett. Lehet csak azért mert nagyon feltűnően csorgattam rá a nyálam... :D Ha GYIK-ezik a leány és Magára ismer esetleg akkor írhat!2015. márc. 27. 17:52
12/14 A kérdező kommentje:
Hátőőő... :-o Nem várt fordulat. Azt csak akkor tudnánk megállapítani,hogy Ő volt -e ha látnám. Persze azért ne feledjük azon opciókat sem,hogy esetleg Neki esze ágában sincs engem látni vagy ilyesmi.. Hisz ugye nem csupán az a lényeg,hogy megleljem,a szimpátia viszonzódása is fontos momentum volna. Viszont jó eséllyl fogalma sem lenne,hogy ki vagyok én.. :-o
2015. márc. 31. 01:51
14/14 anonim válasza:
Én írtam ki egykor a kérdést. Már nincs az a fiókom, de azért így utólag megosztom mindenkivel aki végig izgulta miattunk az elmúlt 7 évet, hogy a kérdés kiírása után nem sokkal a sors a segítségemre sietett, megtaláltam Őt és összejöttünk. 6,5 évig voltunk együtt. Pár hete lett vége…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!