Láttam egy lányt a metrón. Magadra ismersz?
Figyelt kérdés
Sok esélyt nem látok rá,de hátha... Tegnap reggel 7:10-7:20 körül együtt szálltunk fel a keletinél a 4-es metróra,egy ajtónál is álltunk meg. Tízen éves kor vége felé járhatott. Acélbetétes bakancs volt rajta,zenekaros pulcsi,a kezében meg egy nagy mappa,olyasmi amibe a művészlelkek szokták a rajzaikat hordozni. Vállig érő sötét haja volt. Rámpillantott vagy kétszer,egyszer mélyebben a szemembe is nézett. Lehet csak azért mert nagyon feltűnően csorgattam rá a nyálam... :D Ha GYIK-ezik a leány és Magára ismer esetleg akkor írhat!2015. márc. 27. 17:52
2/14 anonim válasza:
[link] , itt szerintem nagyobb esély van rá.
3/14 anonim válasza:
Már ha használja és nézi ezt az oldalt egyáltalán bárki, én valahogy nem szoktam rá felnézni csekkolni, vajon felfigyelt-e rám valaki mostanában a metrón. :D
4/14 A kérdező kommentje:
Hát... A négyesen ugye egyterű a vonat,de kb a közepe felé lehettünk :-). A veledutaztam szerintem kevésbé népszerű mint a GYIK,ezért választottam ezt. Azt azért gondoltam,hogy nem azt fogja nézegetni,hogy valaki nem -e Őt keresgéli véletlenül,de hátha meglátja a kérdést Ő vagy valaki aki ismeri :P
2015. márc. 27. 18:04
5/14 anonim válasza:
Én azért ajánlom, mert nekem egyszer bejött:D Ki akartam írni, és már láttam, hogy keresett:)
6/14 A kérdező kommentje:
Az vagyány :D Azért kell egy adag mázli az ilyesmihez! Én már töröltem rég az ottani regemet és nem is akarom megújítani,nem tartom annyira hatékonynak a rendszert. Ki kéne dolgozni valami jobban szuperálót :D Annyit minden esetre kideritettem,hogy nagy valószínűséggel a Jelky Andrásba jár a leányzó,majd berontok egy szép napon és vegigcsörtetek az épületen. Persze szigorúan csak bebaxva... :D
2015. márc. 27. 22:00
8/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy szokott -e,nem ismerem Őt :-o
2015. márc. 27. 22:31
9/14 anonim válasza:
Az a baj azzal a honlappal, hogy kevesen ismerik, és ritkán használják:( Pedig kezdeményezésnek eszméletlen ötlet.
10/14 A kérdező kommentje:
Valóban nem lenne rossz,ha bizonyos módszerekkel hatékonyabbá lehetne tenni sokkal jobb is lehetne. Egy időben tán még használhatták páran,mosranra azonban meglehetősen kihalt lett (szerintem).
2015. márc. 30. 01:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!