Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha magadra ismersz, szívesen...

Ha magadra ismersz, szívesen felvenném veled a kapcsolatot? :D

Figyelt kérdés
Szombat este fiatalok buliztak az utcámban, amikor 2 spicces csaj közül az egyik bemászott a kerítésemen és játszott a kutyámmal. Ha Te voltál az, akkor kérlek jelezd itt privátban. Nem kellett volna elfutnod, ahogy a kutyám, én sem harapok. :D 23/F
2015. jan. 22. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lol, nem én vagyok.
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Romantika a 21. században.
 3/11 anonim ***** válasza:
Én voltam. Menekülés közben pofára is estem a kerítésed miatt. Kellett ez neked?
2015. jan. 22. 20:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
vazze :D saját utcád van? :P :D zsír :D
2015. jan. 22. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne a gyakorin érdeklődj szerintem, hanem a buli helyszínén.
 6/11 Katolikus plébános ***** válasza:
100%
Ez kemény,mesélj még mi volt.... érdekel a téma,megyét említs mert van sok lökött fiatal csaj ismerösöm hátha..
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Azért futott el, mert félt, hogy hamar megkívánná a kutyádat. :/
2015. jan. 22. 20:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Szegeny csaj, eleg reszeg lehetett:'DD

Amugy szerintem ne itt keresd, mert sose fogod megtalalni. Egy fokkal jobbat tudok neked mondani, de ez is csak akkor mukudik, ha nagyobb varosban laksz. Szoval vannak ilyen facebook csoportok pl. szegedikent nalunk Szegeden lattalak. Probalkozz ott, talan picit tobb sikerrel jarsz egy ilyen csoportban:)

2015. jan. 22. 20:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Itt már nálunk volt olyan részeg csaj,hogy egy haveromnál voltam,becsöngetett és elkezdett őrjöngeni,hogy mit keresünk a házába és kihívja a rendőrséget,de ha megtudjuk akkor kegyelmes lesz velünk és nem teszi meg :DDD

A poén,hogy a szomszédba lakik és a haveromnak már vagy 20-szor megvolt a csak és elkezdett úgy vetkőzni meg bemenni a fürdőbe mintha a saját lakkása lett volna :D

2015. jan. 22. 20:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem esett pofára, mert kinyitottam neki a kaput. :D A buli szerintem nem az utcában volt, csak itt haladtak keresztül csoportosan. Szombat óta már több módon próbáltam rátalálni, most már itt is.
2015. jan. 22. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!