Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Nem merem Neki...

Mit tegyek? Nem merem Neki elmondani, úgy érzem túl korai lenne, túl fiatal vagyok, ezt mégsem szeretném kihagyni.

Figyelt kérdés

2 éve tetszik egy srác, és mivel 13 éves vagyok, nem nagyon akartam neki elmondani, hogy mit érzek, még sosem volt kapcsolatom, meg elég tapasztalatlan vagyok :).

Viszont egy étteremben eszünk, egy csomószor rajtakaptam, hogy bámul, ha találkozunk, általában összemosolygunk, és tavaly volt is egypár eset, amikor komolyan azt hittem, hogy tetszek neki.

Beszélgettünk párszor már facebookon, és általában ő kezdeményezte a beszélgetést. Van askja, ahol névtelenül megkérdeztem, hogy mit reagálna, ha egy neki nem tetsző, de ,,szóba jöhet" típusu csaj bevallaná, hogy tetszik neki, erre azt válaszolta, hogy szívesen megismerné, talán elhívná randira.

Na, ettől aztán nagyon beijedtem!

Még csak gyerek vagyok, tetszik egy srác, lehet hogy én is bejövök neki, de úgy érzem, túl korai lenne, túl kicsi vagyok hozzá, mégis itt a nagy lehetőség...

Ez az egész olyan izgi, de túúl korainak tűnik. :(

Mit tegyek? :((

2015. márc. 27. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha eretlennek tartod magad hozza akkor valoban felesleges belekezdeni.Probald meg elfelejteni
2015. márc. 27. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
tényleg túl korai
2015. márc. 27. 15:31
 3/6 Centurio77 ***** válasza:
Jaj... az előbb válaszoltam egy 12évesnek, most neked is csak azt tudom mondani. Magadat ismerd meg előbb(simi) és ne akarj túl korán felnőni!!! ;)
2015. márc. 27. 15:34
 4/6 A kérdező kommentje:

1; Az a baj, hogy próbáltam már pár(százszor)szor elfelejteni de nem nagyon megy :DD

Meg az osztályomban már egy csomóan szerelmesek, sőt nekik lett is belőle valami, nem olyan komoly, de klassz dolog, és ez engem nem befolyásol, csak zavar, hogy túl korainak tartom.

2; Egyet is értek meg nem is :D

3; köszi Te tényleg jófej vagy :DD Megpróbálom... csak ez olyan nehéz dolog :(

2015. márc. 27. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:
És szerintetek, ha egy év múlva is ugyanígy ,,szeretni" (vagy legalábbis tetszeni fog) fogom, akkor már léphetnék, szerintem 14 évesen már nem olyan korai... de 13 évesen :D
2015. márc. 27. 15:41
 6/6 Centurio77 ***** válasza:
Bőven ráérsz még erre higgy nekem. Legyen inkább 15-16év úgy sem maradsz le semmiről! Annyi impulzus és érzés fog érni hogy nem bánod meg ha vársz még!! ;)
2015. márc. 27. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!