Szerintetek 13evesen nagyon korai egy kapcsolat?
szerintem igen
nemrég láttam pár 13 évest balhézni, mert abból csináltak drámát, hogy a csaj 2 hét után fbon szakított a pasival, erre volt aki megjegyzést tett, hogy fbon szakítani gáz, erre hordákba tömörülve piszkálták egymást a lányok....
egy kapcsolat nem erről szól!
tudom, ti érettebbek vagytok az átlagnál, de az átlag is ezt mondja..
én inkább 14-5 éves kort mondanék... nem arról van szó, hogy nem tudtok igazán szerelmesek lenni.. arról van szó, hogy nem tudjátok még kontrollálni az érzelmeiteket, és emiatt nem ritkán aberált dolgok sülnek ki
egy kapcsolat két emberre tartozik, se többre, se kevesebbre! és ezt még 13 évesen egyszerűen (főleg a lányok) képtelenek megtartani... (megjegyzem, a fiúk sem, mert persze 2 hét után jön a "medugtad már?" szöveg, és akkor a fiú nyomást fog érezni, hogy neki meg kell dugnia a lányt, és ez már megint nem kétszemélyes kapcsolat, ráadásul ostobaság)
helyes, az mehet:) a társas élet gyakorlása az sosem árt!:) egy kicsit ugyan hasonlít ahhoz, amit a "nagyok" egy nagyon jó fiú-lány barátságnak hívnak.. de így jobb szerintem:)
#2es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!