Hazudtam valakinek egy társkeresőn, hogy valljam be?
Figyelt kérdés
mindig cikinek tartottam a társkeresést. mégis kíváncsiságból is, meg mert esélytelen minden, kipróbáltam. nem mertem magamról képet feltenni, nem akartam, hogy az ismerőseim lássák :(( aztán írt egy srác, akivel azóta is beszélgetek. Nagyon nagyon értelmes, nem az a bókolós idegesítő pasi :) Talán sejti is, mert még sose mondta, hogy jaj de csini vagy a képen :$ de azt már többször írta, hogy jó velem beszélgetni. Jaj légyszi ne bántsatok, de adjatok tanácsot :(((( Kérlek!2015. márc. 27. 13:24
1/8 anonim válasza:
most jön az: Nézd, a képen nem én vagyok, ha még mindig érdekellek, akkor küldök képet magamról.
2/8 A kérdező kommentje:
olyan kínos :(( De tényleg csak rosszat hallottam eddig az ilyen oldalakról. erre tessék. rögtön az első pasi megtetszett :((((
2015. márc. 27. 13:29
3/8 anonim válasza:
Az ilyenek miatt lehet rosszat hallani az ilyen oldalakról, mint Te vagy.
4/8 anonim válasza:
Jaj ne parazz mar, ez az internet!:D
egyszeruen csereld le a kepet, de akar ird is meg neki!
amugy semmi ertelme egy idegen kepet felrakni... mire jo ez?:D
es ne iteld el a tarskeresot, nincs benne semmi ciki, vagy kinos..
5/8 anonim válasza:
Én is fenn vagyok, nekem sincs feltöltve képem. De ha már valaki rám ír az adatlapom alapján, akkor az úgy fair, hogy a saját képemet küldöm el. Hidd el én sem vagyok egy szépség, de nekem eddig negatív tapasztalatom nincsen vele kapcsolatban.
6/8 A kérdező kommentje:
tudom, hogy idióta vagyok, nem kell mondani :(( és tudom, hogy mielőbb tisztázni kéne :(
2015. márc. 27. 14:04
7/8 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat könnyen lehet, hogy ő se volt mindenben őszinte.Könnyen lehet, hogy neki se igazi a képe vagy a sztorija.
8/8 A kérdező kommentje:
az lehet, de nem nyugtat meg :(
2015. márc. 28. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!