Te mit gondolnál erről a lányról?
Külső: feketés-barnás haj, ugyanikyen szem. Fura orr, nagyobb telt ajkak ( :-$ ) Homokóra alak megvan. Körmei mindig ápoltak, 2 vagy 3 naponta mos hajat. Néha feketésebben öltözködik.
Belső: Sokat gondolkodik, akikkel nincs nagy haverságban azzal ridegebb, távolságtartóbb, néha, ha olyan szemlélete van éppen, bunkó.
Haverokkal nagyon nyitott, alapvetően mindenkiről gondoskodó, szeretetet adni és barátságot találni vágyó lány. Sokat nevet, ha olyan emberrel beszél. Viszont sokszor erőszakos, végig visz mindent, ami megálmodik (úgy értem akár nagyon is tud hízni, ha túl sovány, és nagyot is tud fogyni, ha túl kövér) . Kívülről prűdnek tűnhet, de belülről nem az...
És szeretné, ha az emberek feltétlenül szeressék.
14L
1: ebben nem a kinézet a lényeg
2: oké... Király
3: nem :-)
4: de, csak félreírtam, bocs, ha ez ennyire piszkál
Hát én aztán pont nem vagyok egy "ajándék lány" kategória :-D
Na de, a feltéten kívül érdekel még valami a kérdésemre, vagy mostantól csak arra az elcseszett nyelvtani szószerkezetre koncetrálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!