Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondolnál egy hetedikes...

Mit gondolnál egy hetedikes lányról aki festi a haját vagy piercinget hord?

Figyelt kérdés
szólok, nem én vagyok az a lány! Csak véleményeket kérnék
2013. júl. 23. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
tipikusan olyan lány aki még nem találta meg a stílusát!
2013. júl. 23. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Ő dolga, leszarom.
2013. júl. 23. 21:27
 3/8 anonim ***** válasza:

1,Hát nem értem,hogy a szülők miért engedték,13éves,még csak nem is középiskolás... most mit mondjak...?

A haj... hát... ráért volna még legalább 2évet.

Egy 13éves kinek öltözik ki tulajdonképpen,amikor még a pasizás sem olyan,mint a valóság?...

Piercing... én is akartam 13éves koromban,de még milyen jó,hogy anyukám nem engedte meg...

2013. júl. 23. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
6. után kaptam 3(!! melír csíkot a hajamba sok könyörgés után a jó biziért(és bár utólag úgy gondolom,hogy korai volt,nem bántam meg,jól állt).Úgyhogy én a hajfestésért nem ítélem el.A piercingért megint nem,én is nemrég kaptam.max annyi,hogy kicsit korai.de van ismerősöm,aki hetedik óta hordja a köldökpc-jét.alapjába véve simán elmennék mellette az utcán,és ennyi.15/L
2013. júl. 23. 22:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kéne, de az én osztálytársaimnak is voltak annó'. Dehát..
2013. júl. 23. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy kislány, aki azt hiszi, hogy ettől lesz menő.
2013. júl. 24. 17:37
 7/8 anonim válasza:
én 6. év végén festettem be a hajam és fülbevalót lövettem 7. év végén helix piercinget csináltattam szerintem akinek baja van vele az ne nézzen rá arra aki csináltatta vagy festette
2013. júl. 26. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Még lázadozik, úgyis kinövi majd...

És egyébként se külső alapján ítélem el az embereket, és nem a csajt minősíti az ilyen kinézet sem, hanem a szüleit...

2013. júl. 26. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!