Nem keres, mert kisebb gondja is nagyobb, mint én? 22L
Pedig arról volt szó, hogy fog. Szabad a pálya és ezt ő is tudja, erre így viselkedik. Legszívesebben ha majd mégis keres, elküldeném a p-csába...:/ Csak félek, ha ezt csinálnám, már sosem lenne semmi köztünk.
Hogyan kezeljem ezt az egészet?
Sajnos hasonló cipőben voltam ritkán írt,nem válaszolt az üzikre és dobott is.Kiderült hogy nem is szeretett...
:((
18/L
Ez a válasz valószínűleg nem fog tetszeni, de szerintem jobb tisztán látni: több, mint valószínű, hogy annyira nem érdekled a srácot, mert aki kíváncsi rád, minden alkalmat megragad arra, hogy keressen, érdeklődjön, ha csak napi 5 percre is, de szakít rád időt. Főleg a mai világba, ahol már kb. majdnem mindenkinek van a telefonján net, vagy ha nincs is, nem hiszem el, hogy napokon keresztül pl. nincs gép előtt, vagy telefonközelbe..
De azért fel a fejjel, biztosan fogsz találni olyat, aki kíváncsi rád és nem csak a szája jár. :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!