Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? 17 éve vagyok szeretője egy férfinak, kisebb-nagyobb meg szakításokkal. Amikor volt párom nem kerestük egymást.
Figyelt kérdés
De az élet mindig összehozott minket.Nagyon szerelmes voltam belé.Most úgy néz ki fordult a kocka.Mindenbe számíthatok rá.Mindig keres,de én nem tudom,hogy mit szeretnék.Vágyom rá,de mégsem.Mi lehet az oka?Pedig most még párom sincs.2015. febr. 2. 16:16
2/7 anonim válasza:
17 év? Gratulálok az nagyon sok idő még házasságban is nemhogy titkos szeretői viszonyban...
Lehet már kiszerettél belőle és már neked ő annyira nem újdonság...
Másra vágysz...
5/7 anonim válasza:
Mert lehet h reszedrol mostanra mult el a szerelem, es talan kialakult benned a vagy egy teljes erteku kapcsolat irant. Szoval lehet h itt az ideje tullepni rajta.
6/7 anonim válasza:
17 év alatt nem sikerült tisztáznotok mit éreztek egymás iránt? Amúgy nem tudom miért érzed, nem te vagyok.
7/7 anonim válasza:
Szerintem az a oka hogy tudod hogy ő már a tied lehet. Ez által nem annyira érdekes számodra , mivel már meg van így már nem olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!