Meleg fiú Barátot keresek? (22 lány)
A kérdésem elég furcsa lesz, illetve lehet hogy hosszan fogom leírni amit szeretnék, de talán megéri. Szóval a kérdésem kifejezetten meleg fiúknak szól.
Lehet hogy most nem is fejtem ki hosszan.
A lényeg hogy 22 éves vagyok. Én teljes mértékben hetero vagyok,sosem érdeklődtem a lányok után. Sosem voltam kifejezetten fius lány,mindíg sminkeltem,öltözködtem, de a lányokkal sosem értettem meg magam, rengeteg konfliktus volt ebből, és a felszínes kapcsolatokon kívül nem sok mindent tudtam kialakítani velük bármennyire is szerettem volna.Kiskoromban volt egy fiú legjobb barátom,12 évig, ő volt a mindenem, valójában mindíg is tudtam hogy meleg, meg ő is tudta, de semmi nem volt fogható ahhoz a barátsághoz, imádtam őt, és ezt megfigyeltem, hogy én általában a meleg srácokat kedvelem nagyon,mert érzelmi intelligenciailag, és mindenben olyanok amilyen emberre nekem szükségem van a környezetemben, barátként, és stabil pontként. Rettenetes szeretet hiányom van, és ezt már nem tudom hogy csillapítani, viszont csak akkor érzem jól magam, ha fiú Barátom van,aki igazi Barát, és akiben megbízhatok. A férfi közelségre mindíg is nagy szükségem volt, talán azért, mert apukám meghalt amikor 15 voltam, és nagyon közel állt hozzám, kapcsolatom viszont nem volt 21 éves koromig, senkivel nem feküdtem le, azért, mert kiskoromban történtek velem olyan dolgok,amiknek nem kellett volna megtörténnie,illetve anyukámnak lett egy új párja,aki szintén olyan dolgokat csinált, amit nem kellett volna. A probléma viszont az, hogy (mások szerint, illetve a környezetemben lévő férfiak szerint) nagyon szép vagyok, viszont ennél tovább egy férfi sem látott bennem. Több férfi mondta már hogy külsőleg 18 nak nézek ki,fejben pedig 35 vagyok, és ezzel nem tudnak mit kezdeni, és én sem tudok.Azóta két kapcsolatom volt,de mindegyik olyan, hogy azt mondhatnám hogy soha többé nem akarnám átélni,mert ami rosszat átéltem gyerekkoromban,az visszajött. Viszont rettenetesen szeretet hiányom van, egy férfitől, és mivel nagyon jól éreztem magam mindíg is melegekkel, mert ők annyira mások, nagyon nagy szükségem van erre. Nem is tudok szexre gondolni, el akarok mindent felejteni ami az elmult 1 évben történt, csak egy férfire van szükségem aki szeret, és nem akar velem lefeküdni,és sosem fogok benne azért csalódni,mert le akar fektetni.
Tudom hogy tiszta hülyének tűnhetek,de ezt már nem tudom visszafojtani, és azért írok.
Nem szeretnék kritikát olvasni, én csak megoldást erre.
Köszönöm hogy elolvastatok.
sajnálom ami veled történt :(
nem vagyok meleg, de szívesen beszélgetek veled :) 22/f
Meleg én se vagyok, de azért ez elég degradáló hogy melegnek kell valakinek lenni, hogy barátkozz vele.
Nem pusztán a szexről szól minden, heteró férfi is vágyhat a szeretete és az ölelésre egy lánytól aki a barátja és nem több.
Kedves utolsó.
Ez nem degradáló, ez a tapasztalatom.
És sajnos én ezt már nem hiszem el, bocsánat ha te vagy a kivétel,de sajnos ez az én tapasztalaton, és valószínűleg ez az én hibám,mert úgy nézek ki ahogy ,de belsőleg pedig nem olyan vagyok,mint ami kivülről lejön.
Oké,köszönöm a hasznos "tanácsokat",erre nincs szükségem.
Meleg barátot keresek,ezért jöttem ide,semmilyen más jellegű "barátságot" nem szeretnék.
Nem akarok ezekről beszélni.
Nem gondolom hogy nincsenek kivételek, de mint írtak,csunyákat csalódtam így, nagyon csúnyákat.
Nem akarok általánosítani,de én most kifejezetten meleg fiura vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!