Mi a véleményetek erről a fajta ismerkedésről? Mit tanácsoltok? (badoo)
Ezaz oldal egy fos. Én kaptam naponta értesítéseket, hogy ez meg az érdeklődött meg megnéztek meg randizna vele, aztán amikor írtam egyik sem válaszolt.
A legtöbb az csak unalomból regisztrált fel, mindig csodálkoztam azon, hogy mennyire nagyon sok gyönyörű lány van fent azon az oldalon nagyopn jó testalkattal szép arccal és a java tényleg szép volt nem is tudom mit keresett ott annyira nagyon sok szép lány, de a legtöbb kamu.
5. vagyok.
Egyébként nő vagyok, igazából nem nagyon írkálok rá senkire.
Akkor épp valamiért ráírtam. 1-2 nap múlva ő vissza (azt mondta, nem nagyon használja az oldalt, csak kapott értesítést, hogy írtam neki.)
Aztán megtudtam, hogy külföldön dolgozik, emiatt nem nagyon vettem komolyan az egészet.
3-4 hete chatelgettünk, mikor írta, hogy jön haza, nincs-e kedvem találkozni. Úgy voltam vele, miért ne...
Na, lehet, ott k*rtam el az életem.
Hogy miért pont olyan emberbe kellett első látásra beleesnem, akivel nem lehet közös jövőm... És hogy egy rakat pasival beszélgettem badoon, de nem... Nekem PONT Ő kellett b....+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!