Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha (valószínűleg...

Mit tegyek, ha (valószínűleg fizikai okokból) nem vonzom a lányokat? Sosem lesz már nekem barátnőm?

Figyelt kérdés
Gyakorlatom nincs, csajozni nem volt kitől tanulnom és elég alacsony és vékony vagyok. Mindemellett olyannyira utálom ezt a helyzetet, és annyira letörnek a kudarcok, hogy nincs kedvem se tanulni, se sportolni, se élni. Gyakran fél napokat átalszom, mert elegem van belőle, hogy nem tudom elérni, amit akarok. Tönkremegyek ebbe. Ha egy kicsit elkezdek reménykedni, mindig újra elbukok. És azt látom, hogy még az eléggé csajozós ismerősömnek, akire mindig azonnal felfigyelnek a csajok, is sokszor nem megy a dolog. Miben reménykedjek akkor én? Miért ilyen átkozottul nehéz ez?
2015. márc. 23. 08:39
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

A korosztalyban 65-35% az arany. Sajnos a pasim vannak tobben.

Ma mar igazi presztizs, akinek van akarmilyen csaja is.

2015. márc. 23. 12:32
 12/38 Noydra ***** válasza:
Biztos, hogy nem.:D
2015. márc. 23. 12:35
 13/38 anonim ***** válasza:
Noydra, nézz körül bárhol (nyilván ne pl. az új Johnny Depp film premierjén), huszonéves korosztályból jóval több fiút fogsz találni, mint lányt!
2015. márc. 23. 13:03
 14/38 Noydra ***** válasza:
Minden nap végigmegyek egy viszonylag nagyobb város utcáin és egyáltalán nem tapasztalom...
2015. márc. 23. 13:12
 15/38 anonim ***** válasza:

Szerintem ne görcsölj ezen. A legjobb nők az okos, jó humorú, ambíciózus és magabiztos pasikhoz vonzódnak. Hogy kinek mi a jóképű vagy vonzó, az persze szubjektív. A külsődön legfeljebb annyit tudsz változtatni, hogy igényesen öltözködsz, ápolt vagy, van egy a személyiségedhez illő harmonikus stílusod és rendszeresen sportolsz, valamint odafigyelsz az étkezésedre is legalább annyira, hogy ne hízz el.

Hidd el, hogy az értékes lányoknak fontosabb az, hogy megbízható vagy, kedves, intelligens, van humorérzéked, és jól érzik magukat a társaságodban. Van, aki a kinézetével hódít, viszont a belső tulajdonságaival taszít. Előbb-utóbb az ilyenek egyedül maradnak, ha nem változnak meg. Neked a belsőddel kell hódítanod, és a külsőddel pedig megbékélned. Akkor nem lesz semmi baj.

2015. márc. 23. 17:01
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, neked van humorérzéked, azt látom :) Az biztos, hogy amit írtál, annak semmi köze a valósághoz.
2015. márc. 23. 17:08
 17/38 A kérdező kommentje:

"oydra, nézz körül bárhol (nyilván ne pl. az új Johnny Depp film premierjén), huszonéves korosztályból jóval több fiút fogsz találni, mint lányt!"

Aki a valóságra kíváncsi, annak nem elég "körülnéznie" és ebből levonnia a tanulságot, mert akkor mindenki csak annyit látna a világból, amennyit ő megtapasztal és jól néznénk ki. Erre találták ki a statisztikákat. Az, hogy te mit látsz a moziban, az irreleváns. Én meg a Corvinusra járok, és azt látom, hogy legalább másfélszer annyi lány van itt, mint fiú. Aki az ELTE pszichóra jár, az ugyanezt mondaná valószínűleg, aki az óvónőképzőbe, az 100%-ot mondana, aki a BME villamosmérnöki karra, az meg azt mondaná, hogy közel 90% a fiúarány.. Erre találták ki a statisztikákat. Én egyébként el tudom képzelni, hogy ebben a korosztályban több a fiú, csak mutasson valaki erről egy komoly statisztikát, komoly forrással, mert az, hogy ki mit lát az utcán végigmenve, komolytalan.

"Hidd el, hogy az értékes lányoknak fontosabb az, hogy megbízható vagy, kedves, intelligens, van humorérzéked, és jól érzik magukat a társaságodban. Van, aki a kinézetével hódít, viszont a belső tulajdonságaival taszít. Előbb-utóbb az ilyenek egyedül maradnak, ha nem változnak meg. Neked a belsőddel kell hódítanod, és a külsőddel pedig megbékélned. Akkor nem lesz semmi baj."

1. Gondolom, lány vagy.

2. Amit írsz, az amúgy biztos igaz, de ettől még ha a fiú nem "izgi" valamilyen módon, mondjuk nem veszélyes, titokzatos, tölt be vezető szerepet a társaságban, élsportoló, nagydumás stb, akkor nem érdekli a lányokat.

"Utolsó, neked van humorérzéked, azt látom :) Az biztos, hogy amit írtál, annak semmi köze a valósághoz."

Szerintem van, csak ezek a szempontok, amiket írt, majd valahol 28 éves kor táján lesznek fontosak a lányoknak. Közismert, hogy a kamaszkorban és a huszonéves kor elején a lányok mennyire... hogy is mondjam, ösztönlények. Van pár dolog, ami beindítja őket, hogy így fogalmazzak, és aki ezeket eltalálja, az egyiket hódítja a másik után. A magamfajta kissé merev, rutintalan, rágódós emberek meg szenvednek és halál frusztráltak lesznek. Az isten tudja, mi lesz belőlem, talán lövöldöző őrült. Néha olyan dolgokat írok le, hogy magam is meglepődöm. Mindez azért, mert egy k**va esélyt nem ad senki, akinél próbálkozom. Mindig van egy Másik Jóképű F**z, aki kétszer olyan magas, kétszer olyan izmos, és kétszer olyan régóta ismeri a lányt. Mindig.

2015. márc. 23. 17:23
 18/38 anonim ***** válasza:

"Utolsó, neked van humorérzéked, azt látom :) Az biztos, hogy amit írtál, annak semmi köze a valósághoz."

A te valóságodhoz nincs. De ez a te problémád, nem az enyém, nyilván még tapasztalatlan vagy. Én jól megvagyok az okos és csinos barátnőmmel annak ellenére, hogy nem vagyok egy férfi modell alkat.

2015. márc. 23. 17:26
 19/38 A kérdező kommentje:
Szóval fiú vagy. Megkérdezhetem, hány éves? Lehet, tőled kéne leckéket vennem :D
2015. márc. 23. 17:28
 20/38 anonim ***** válasza:
69%

A kérdezőnek:

Nem, fiú vagyok. De kétségtelen, hogy 36 éves, és nem 16. Viszont nekem sosem volt gondom azzal, hogy az intelligenciámhoz megfelelő lányt találjak. A 20 évesek közt sem csak buta libák vannak, bár az tény, hogy ma a nagy átlag talán igénytelenebb mint 15 évvel ezelőtt volt. De ez a fiúkról ugyanúgy elmondható.

Egyébként meg ha te nem olyan lányra vágysz, akik a pénzre meg a nagypofájú srácokra hajtanak, akkor ne légy letörve, hogy az ilyeneknek nem is jössz be.

Viszont az tuti, hogy egy kedvetlen, célok nélkül élő pasi, akiben nincs semmi érdekes, az nem vonzó semmilyen fajta lány számára sem.

Először találd meg és találd fel önmagad csaj nélkül, hogy készen állhass arra, hogy utána megoszthasd az életedet valakivel, aki számára érdekes lehetsz. Amíg önmagad széméra nem vagy az, addig hogyan várhatod el mástól ugyanezt?

2015. márc. 23. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!