Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok szerintetek ha csak...

Lányok szerintetek ha csak barátként kezel a lány, küldene továbbra is jeleket?

Figyelt kérdés

Röviden volt egy pont ahol azt írta nekem, hogy mint barát számíthatok rá. 2-3 nappal később pedig jelét adta, hogy szeretne közelebb kerülni hozzám. Én az első perctől őszintén beszéltem vele.Miután úgy éreztem nem tudom tovább magamban tartani megírtam neki, hogy szeretném közelebbről is megismerni. Az írásomat látta, feltételezem olvasta is. De azóta nem írt még eddig semmit.

Ha a lány is őszinte volt hozzám, akkor gondolom sejti ha játszott az érzéseimmel akkor még a barátságot is elveszítheti. Meddig érdemes ilyenkor várni ha valóban komolyabban szeretne megismerni?

2015. márc. 23. 08:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy direkt szívat a lány, játszadozik veled. Esze ágában sincs összejönni veled, de az egójának jót tesz, ha még udvarolgatsz neki.
2015. márc. 23. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!