Mit írjak rá egy lányra Facebook-on ismerkedés céljából, ha nem ismerjük egymást, csak barátként vagyunk fent egymásnak?
"nem ismerjük egymást, csak barátként vagyunk fent egymásnak"
Ezt fejtsd ki kérlek.
watta faaak , ha már barátnak fentvagyok akkor miért ne írhatnál rá? :D
ezt " bírom " amúgy a fordításokban, magyarul facebookon "ismerősök " , de eredileg ugye az " friends " lenne tehát barátok, olyannak aki meg a barátod simán írsz, és nem azon félsz, hogy vajon mit válaszol :D
már bocs kérdező, de ha csak 1x láttad akkor ez így elég nehéz lesz
na ha viszont vissza jelölt akkor számítson rá, hogy írsz neki :D
ha viszont megkérdezi. hogy te ki vagy :'DD
bírom az ilyet is -.- ki lennél?! hát ott a neved, látja nem? max akkor értelmesen azt kérdezze meg, hogy mit szeretnél tőle :D vagy valami
Vajon megértik az emberek valaha,higy a fb nem társkereső?...
Én egy sziával kezdenék,majd a bejelölésem céljával folytatnám
" Szia nyilván millió kedves és kevésbé kedves üzenetet kapsz, ezért valószínűleg nem is válaszolsz, amit megértek...de esetleg nem lenne kedved csevegni? Valahogy érdekesnek tűnsz :) " :D tessék ez mindig beválik xD
amúgy ja nem társkereső :D hisz csak a barátoknak lenne fenntartva :D érdekes, hogy valakinek 1000+ barátja van :P
Még nem kérdezte meg, hogy ki vagyok. :) De igen, nyilván gondolhatja, hogy azért vettem fel, mert tetszik. Szóval nagy meglepetés nem érheti, ha megírom neki, hogy szimpatikus/tetszik, és hogy beszélgetnék/ismerkednék.
És igen, miért ne lehetne Fb-on is ismerkedni? Nem mindenki van fent társkeresőkön, aki ismerkedne. Nem kötelező valakinek visszaírni se, legfeljebb nem válaszol. Az meg a másik, hogy én se ismerem kb. a harmadát annak a 200+ ismerősömnek, akkor a 800+-osok vajon mennyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!