Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet hogy egy lány nem...

Hogy lehet hogy egy lány nem veszi a lapot ha szándékosan levegőnek nézem és hűvösen udvarias vagyok vele?

Figyelt kérdés

Az egyik iskolatársam úgy tűnik nagyon rám van kattanva. Vagy csak szórakozik?

Úgy viselkedek vele, ahogy egy magas rangú de nem kívánatos vendéggel viselkednének egy fogadáson.

Nem küldöm el a 3,14ba, sőt, igazából ha szól hozzám válaszolok, de nagyon hűvösen udvarias vagyok. Megkérdem mit óhajt miben segíthetek? Ha megkérdi hova megyek hétvégén közlöm hogy nincsen tervem de nem hinném, hogy számára érdekesek lennének a hétvégi terveim. Vagyis közlöm szépen csomagolva hogy k..vra semmi köze hozzá.

Egyébként meg levegőnek nézem.

De úgy tűnik semmi hatása, teli pofával vigyorog rám, sokszor beszélgetést kezdeményez(ne).

Azt honném szórakozik, de lassan egy éve ezt csinálja, megkopott már ez a poén erősen, amúgy is gyenge poén. Tehát nem szórakozik.

De akkor mi a jó francot akar? Nem veszi észre hogy viselkedek vele?

Muszáj lesz megmondanom hogy húzzon el?

2015. márc. 22. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Koptasd le! Legyél könyörtelen!
2015. márc. 22. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Küldd el a fa...
2015. márc. 22. 21:28
 3/3 EgyGyűrű...! ***** válasza:

Nagyon ismeros 😂�

Keptelen voltam lekoptatni, ha kicsit kikelve magambol bunkobban valaszoltam nevetett mintha vlmi vicc lenne es folytatta tovabb... Aztan amikor mar a szemelyes dolgaimba akart ferkozni (konkretumot nem kapsz 😉😉) elszabadult bennem a vadalkatt ea hoforman uvoltve mondtam neki h alljon mar le az egesszel mert k..rvara felb..assza az agyam a hulyesegeivel. Rendesen besertodott. Meg pofont is kaptam (de meg milyet! 😁😁) de orultem h ennek vegre vege.

Szerintem meg igy hidegverrel add a tudtara h telibesz.rod a kis buksijat. Jobb mint ha leorditod a fejet.

2015. márc. 22. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!