Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönne nektek olyan lány, aki 55 kilóról szándékosan 70 kilóra hízlalta magát? :-)
Figyelt kérdés
161 centi avgyok amúgy:-)2014. nov. 17. 16:18
1/11 anonim válasza:
Kiröhögném, ahogy most téged is.
3/11 kendrazoltan válasza:
És milyen szándék vezérelt abban, hogy szándékosan 15 kilót felszedj?
4/11 anonim válasza:
Attol figg hogy mennyire formas:)
7/11 anonim válasza:
Testrol kepet kuldesz ugy jobb eldonteni :)
8/11 anonim válasza:
Lany vagyok es sztem jol tetted!:)
en is pont 161 cm es 70kg.
nagyon bejon a pasiknak bar en eleve jo helyekre hizok:D
es igy formas vagyok.
nem is no aki 55kg ;)
9/11 anonim válasza:
El sem hiszem, hogy megtaláltam a lelki társamat!
Én ugyanez vagyok csak fiúba és ugyanúgy 55 kilóról híztam fel 70 kilóra annyi különbséggel, hogy izomból így nehezebb volt. De tudtam, hogy eljő ez a nap amiért egyszer érdemes lesz felkelnem, és megtalálom az igazit. :))
10/11 anonim válasza:
Nem, mert nem tudom szenvedélyesen a falhoz szorítani, miközben vadul csókolgatom a nyakát, és belé élvezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!