Zavaró egy fiúnak ha a barátnője sok tejet iszik? 16/L
Figyelt kérdés
napi 2-3 liter2015. márc. 22. 09:41
1/15 anonim válasza:
ha apatejet iszol biztos nem zavarja :D:D
2/15 A kérdező kommentje:
Bunkó!
2015. márc. 22. 09:42
3/15 anonim válasza:
Ez inkább egészségügyi problémát jelenthet. Olyan fél liter a napi max úgy hallottam.
4/15 anonim válasza:
Szerintem ez a fiúnak nem zavaró, inkább a lánynak lesz az,mert baromi egészségtelen,és el fog hízni... Mondjuk ez már zavarni fogja a barátját is. Ördögi kör.
5/15 anonim válasza:
Nem egészséges...(Nem a mennyiség miatt.)
6/15 anonim válasza:
viccet félretéve az előzőknek igaza van. a tej amit iszol már nem a régi tej, inkább csak zsír és tejcukor. egészségtelen, rengeteg a laktóz benne és hizlal is.
7/15 A kérdező kommentje:
De kívánom... amúgy vékony vagyok és sportolok is és van hogy hozok a mamámtól házi tejet és azt iszom.
2015. márc. 22. 09:47
8/15 anonim válasza:
Nem zavar viszont nem egészséges ekkora mennyiségben.
Jobb esetben kivonnak mindent a tejből (zsír, cukor stb) és mesterségesen pótolják pl disznózsírral.
Másik eset ha már csak a tejport is, ami még képen sem látott tejet.
9/15 anonim válasza:
Zavarni nem zavar, viszont nem tudom hogy mennyire egészséges ekkora mennyiségben (habár mi az manapság)
Ha ennyire szereted akkor nyugodtan ihatod szerintem egy fiú sem fogja emiatt azt mondani hogy elég.
Van fiúd és miatta kérded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!