Hogy utasítsam vissza?
Figyelt kérdés
Szerintem tetszem egy fiúnak, és emberileg nekem is jófej, szeretnék vele barátkozni. De nekem nem tetszik! Viszont haverkodni szeretnék, mert nagyon kevés barátom van, a lányok az osztályomban meg elég hülyék...2015. márc. 21. 10:24
3/13 A kérdező kommentje:
Másfél éve.
Nagyon egyedül gyok, és érzem, hogy mi jól kijönnénk, többször is nevettünk már együtt :-). Suzeretném, ha a barátom lenne! Csak az a gond, hogy szerintem eléggé tetszem neki... Még az is lehet, hogy szerelmes :-$ :-( és én nem akarom húzni az agyát...
2015. márc. 21. 10:32
4/13 anonim válasza:
Így: "Bocs, nagyon bírlak, de csúnya vagy."
5/13 A kérdező kommentje:
Nem csúnya.. Nem mondhatok neki ilyet, hisz szeretném, hogy a barátom legyen!
2015. márc. 21. 10:47
6/13 anonim válasza:
A barátsághoz hozzátartozik az őszinteség.
7/13 A kérdező kommentje:
Persze, most nem azt mondom, hogy hazudnék neki!
Csak nem szeretném megbámntani, és eretnék vele barátkozni!
2015. márc. 21. 11:45
8/13 anonim válasza:
Itt egy újabb bizonyíték, hogy mégis csak a külső a fontos, hiába jó fej, meg humoros az ember, max. havernak jó, de lemerem fogadni, hogy havernak is csak addig, amíg a csajnak nem lesz egy kapcsolata, vagy újabb haverjai. Ennyit ezekről a közhelyekről,hogy legyél jó fej, meg humoros. Kész Vicc.
9/13 A kérdező kommentje:
Jaj, ne csináld már!
Azért utasítom el, mert más tetszik... De az nagyon :-(
Egyébként aki ttszik, az sem egy izompacsirta, de vicces, szóval kérlek, neszólj be láttatlanba....
2015. márc. 21. 12:31
10/13 anonim válasza:
De azért aki tetszik, az egész véletlenül jobban néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!