Miért csinálják ezt a lányok?
Figyelt kérdés
Rendes vagyok vele.Látja,hogy vonzódok hozzá,tudja is,hogy tetszik nekem.Erre berak barátzónába.Amikor megjön az eszem és leszarom a csajt és bunkó leszek vele,akkor meg ő van megsértődve,hogy milyen barát vagyok..-2015. márc. 20. 22:48
11/11 A kérdező kommentje:
8-as.Lehet,de akkor inkább éreztette volna velem,hogy nem kellek neki.Hét hónapig szenvedtem miatta,amikor rájöttem,hogy nem én tetszek neki.Elfelejteni meg nem tudtam,mert annyira "barátkozott".Sokszor összetört belül.Egy lehetséges barátnőjelöltet is elvesztettem miatta,pedig neki tetszettem.Hét hónap elég sok idő,ma már nem is köszönök neki,ha meglátom az utcán,akkor is inkább menekülök,csak ne találkozzak vele,annyira felkavar.De úgy vettem észre,hogy ő is megutált engem.
2015. márc. 22. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!