Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ezt miért csinálják?...

Lányok, ezt miért csinálják? Egy buliban a haverjaim vagy én/mások táncolunk, oda jönnek a lányok, simulnak nyomulnak, és ha utána megfogják a derekukat h táncoljunk, akkor rögtön mondják hogy nem akarnak táncolni

Figyelt kérdés

2015. jan. 18. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
És gondolom eddig 10-ből 10 lány ilyen volt.
2015. jan. 18. 14:21
 2/7 A kérdező kommentje:
nem,de mondjuk10/5 volt
2015. jan. 18. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Eh, ez inkább fordítva szokott lenni. A férfiak sunyin "odatáncolnak" a csajok mellé és "véletlenül" hozzájuk érnek, egyre közelebb simulnak - míg a csajok tovább táncolnak És Nem nekik. Hm. Nyilván van olyan est is, amit te írsz, de kétlem, hogy olyan hűűűűűű de sokszor fordult volna elő.
2015. jan. 18. 14:26
 4/7 A kérdező kommentje:
nekem egyik ismerősöm se csinálja meg én se,és azért előfordult már ez a dolog,ezért nem értem,hogy ezt miért csinálják
2015. jan. 18. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább az szokott lenni, amit a 3-as válaszoló írt.
2015. jan. 18. 16:08
 6/7 A kérdező kommentje:
nem értem hogy a kérdésre mért nem lehet válaszolni...
2015. jan. 19. 13:37
 7/7 anonim válasza:
Sztem ne fogd meg a derekát, hanem fordulj oda és táncolj vele testi kontakt nélkül. Váltsatok 1-2 szót, aztán már meg lehet próbálni esetleg.
2015. jan. 28. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!