Miért csinálják ezt a lányok?
Figyelt kérdés
Rendes vagyok vele.Látja,hogy vonzódok hozzá,tudja is,hogy tetszik nekem.Erre berak barátzónába.Amikor megjön az eszem és leszarom a csajt és bunkó leszek vele,akkor meg ő van megsértődve,hogy milyen barát vagyok..-2015. márc. 20. 22:48
2/11 anonim válasza:
Berak a barátzónába, aztán meg biztos azt hiszi, hogy mégsem elég vonzó neked?
3/11 anonim válasza:
Hétköznapi női magatartás. Mégis mit vársz tőlük?
4/11 anonim válasza:
Szerintem a lányok racionális lények?
5/11 anonim válasza:
Ki tudja ? ezt nem lehet megérteni... annyi amúgy hogy a lányok nem abból csinálnak nagy ügyet amiről hinnéd hogy az hanem abból amit észre se vennél hogy baj , az apróságokban rejlik a titok
6/11 anonim válasza:
Ez a tanulópénz, így működnek a dolgok.
7/11 anonim válasza:
Üdv a Klubban!
Ráadásul akkor vagy barát ha üresjárata van és leemel a polcrol.
8/11 anonim válasza:
a lányok tényleg gyakran cselekszenek mindenféle logika nélkül, de hát ilyen a világ :D
szerintem azért rakott a barátzónába, mert nem tetszettél neki, vagy megijedt, és így akarta védeni magát, de azért tetszett az egójának a dolog, és miután már leszartad sértetted az önbecsülését, és ez rosszul esett neki...
én lányként úgy gondolom, hogy ez a helyzet :))
16/L
9/11 anonim válasza:
Lányokat is szoktak barátzónába tenni. Nem kell hisztizni emiatt. Ha nem tetszik, elsősorban közölni kéne vele, amint rájössz, hogy nem kölcsönös a vonzalom, hogy te kapcsolatot akarsz, ha ő nem, akkor barátok sem lehettek, mert az nem barátság, ahol az egyik fél többet akar. Így kell kilépni a barátzónából... bele se kell lépni. És nyilván sérti az önérzetét, hogy elveszített egy rajongót, ennyire nem kell érzelmi anaflabétának lenni, csak kicsit beleképzelni magad a helyébe. Ezzel nem védem, szar helyzet visszautasítva lenni, hogy csak "barátnak" kellesz, tapasztaltam lányként én is (egyesek számára ez hihetetlen), de ki lehet bírni, egy kis büszkeség nem árt. Aztán tovább kell lépni...
10/11 anonim válasza:
Ilyent már hallottam valakitől #9-es. Csak magára nézve tartott más elveket mint amit mástol elvárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!