Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azt hittem itt lányként...

Azt hittem itt lányként könnyű ismerkedni, de ennyire tévedtem volna?

Figyelt kérdés
Elkezdtem rengeteg sráccal beszélgetni, szimpatikusak voltak, kedvesek, de pár levélváltás után azt láttam mindegyiknél, hogy olyan ketyói vannak, hogy az már ijesztő. Nem is lehet itt egy átlagos, kedves, normális srácot találni? :(
2015. márc. 20. 18:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
En milyen vagyok 29 eves.Duci,egyedul elek,es 12 centi a kukim.Ritkan all fel....de amugy kedves vayok es szeretheto.Irj ha gondolod!
2015. márc. 20. 18:55
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem lábfétisem van, 27 éves vagyok és vonzónak találom a tizenéveseket, ezek szerint én is "ketyós" vagyok?

Szerintem sokkal inkább veled van a hiba, hiányzik belőled az elfogadás, csak a tökéletes srácot várod. Úgy tűnik még hanyagolnod kellene a kapcsolatokat.

2015. márc. 20. 18:56
 13/18 anonim ***** válasza:
#11 Ezután a felvezető után biztos nem fog tudni neked ellenállni...
2015. márc. 20. 18:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Lehet ismerkedni, csak elenyésző réteg olyan:)

Ha nem adod fel előbb utóbb találsz valakit

2015. márc. 20. 19:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Van pár defektes lény ezen az oldalon, az tény, de rengeteg normális ember is. Rosszakat fogtál ki, ennyi az egész. :) Ismerkedj továbbra is, előbb utóbb a nagy számok törvénye alapján úgyis jön egy normális.

Egy átlagos, kedves, normális, lábfétis nélküli 28F :)

2015. márc. 20. 19:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Itt mindenki azt állítja magáról, hogy normális, de ha közlöd vele, hogy nem kívánsz vele ismerkedni akkor elhord egy utolsó ri-bancnak és kérdéseket fog kiírni rólad amiben fikázhat! Hidd el a legtöbb ember tényleg valóban el is hiszi magáról, hogy normális, de csak azért mert más szemében a szálkát is észreveszik, sajátjukéban a gerendát sem. És főleg az ilyen kis önbizalommal rendelkező emberek hajlamosak az ilyen bosszú lejárató dolgokra (ami nemmellesleg szánalmas, ahogy ők maguk is).

Összegezve: ne itt ismerkedj, és problem solved.

2015. márc. 20. 19:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem tudsz alkalmazkodni senkihez sem. Kb. 30 éves korodig játszhatod ezt... :D
2015. márc. 20. 19:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Tévedsz
2015. márc. 21. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!