Azt hittem itt lányként könnyű ismerkedni, de ennyire tévedtem volna?
Nekem lábfétisem van, 27 éves vagyok és vonzónak találom a tizenéveseket, ezek szerint én is "ketyós" vagyok?
Szerintem sokkal inkább veled van a hiba, hiányzik belőled az elfogadás, csak a tökéletes srácot várod. Úgy tűnik még hanyagolnod kellene a kapcsolatokat.
Lehet ismerkedni, csak elenyésző réteg olyan:)
Ha nem adod fel előbb utóbb találsz valakit
Van pár defektes lény ezen az oldalon, az tény, de rengeteg normális ember is. Rosszakat fogtál ki, ennyi az egész. :) Ismerkedj továbbra is, előbb utóbb a nagy számok törvénye alapján úgyis jön egy normális.
Egy átlagos, kedves, normális, lábfétis nélküli 28F :)
Itt mindenki azt állítja magáról, hogy normális, de ha közlöd vele, hogy nem kívánsz vele ismerkedni akkor elhord egy utolsó ri-bancnak és kérdéseket fog kiírni rólad amiben fikázhat! Hidd el a legtöbb ember tényleg valóban el is hiszi magáról, hogy normális, de csak azért mert más szemében a szálkát is észreveszik, sajátjukéban a gerendát sem. És főleg az ilyen kis önbizalommal rendelkező emberek hajlamosak az ilyen bosszú lejárató dolgokra (ami nemmellesleg szánalmas, ahogy ők maguk is).
Összegezve: ne itt ismerkedj, és problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!