Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, akik régóta vagytok...

Fiúk, akik régóta vagytok egyedülállóak vagy még sosem volt barátnőtök. Titeket is szoktak noszogatni az ismerősök, barátok, hogy miért nem jöttök össze "ezzel a csajjal" vagy a csoporttárs lánnyal, stb?

Figyelt kérdés
Soha nem tudok ezekkel mit kezdeni. Néha olyan lányokat mondanak, akik még tetszenek is nekem, csak nem tudom mi alapján mondják őket. Úgy vélik összeillünk vagy esetleg úgy tudják szimpatikus vagyok nekik? Mert hiába tetszik nekem, ha én a lánynak nem... 21/f

2015. márc. 20. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Nem, mert tudják, hogy amúgy dugok orrba-szájba, és ez a barátnőtlenség inkább egy döntés.
2015. márc. 20. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nincsenek barátaim. Problem solved.
2015. márc. 20. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szuleim, rokonaim bas*ogatnak allandoan ezzel. De nem tetszem senkinek mert genetikailag ronda vagyok, ee nem fogjak fel.

mintha azt kernek egy vaktol, hogy lasson. 24/f

2015. márc. 21. 23:37
 4/7 anonim válasza:
100%

Nekem azóta nincs barátnőm mióta dolgozom...

Egyszerűen nem foglalkoztat ez a dolog, annak is örülök ha egyáltalán élek miután hazaértem.(reggel 6-tól este 6-ig dolgozom) Csak is férfi munkatársaim vannak, így az a lehetőség h egy kollégával jöjjek össze ki van zárva.

2015. ápr. 25. 17:49
 5/7 anonim válasza:
Nem, nincsenek se barátaim se ismerőseim.
2015. ápr. 25. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen,de nem konkrétan,csak hogy kezdjem már el,mert így soha nem lesz senkim...

De esélyt sem kapok nőktől,még egy randira sem,így meg semmi értelme nincsen az egésznek,ráadásul a karrierem most a fontos,emellett pedig nem sok időm van alapból. :)

23/F

2015. ápr. 25. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Amúgy ha valaki ilyet mond mostanában nekem,elküldöm melegebb éghajlatra rendesen,mert nem elég hogy engem bánt belül lelkileg,de még ők is baszogatnak vele.Na ne,tehát így is eléggé padlón vagyok emiatt lelkileg és még ők is...

Ez olyan,mint mikor a padlón vagy és még jobban beléd rúgnak ott is.

23/F

2015. ápr. 25. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!