Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mire utal ennek a lánynak a...

Mire utal ennek a lánynak a viselkedése? Akar tőlem valamit, vagy nem?

Figyelt kérdés

Amikor először találkoztunk, kifejezetten érdeklődőnek éreztem. Vendégségben voltak nálunk. Aztán írtam rá, és utána találkoztunk. Ott történt valami, ami miatt szerintem kicsit megsértődött, de nem volt olyan vészes.

Aztán találkoztunk egy bulin, ahol azonnal eltűnt és meg se találtam utána. Nem is táncoltunk. Erre nagyon kiakadtam, nem is írtam rá napokig.

Azóta kétszer találkoztunk, és tervben van a következő. Mindig igent mond, ha elhívom, de valahogy mindig csak én írok rá, ezért nem tudok kiigazodni rajta. Nem kezdeményez. Annyira már ismerem, hogy tudjam róla, hogy elég visszahúzódó. Van egy haverom, akinek szintén ilyen a barátnője, és ő azzal vigasztalt, hogy neki is jó sokáig kellett utána járni, de nem azért, mert a csaj nem akarta, hanem mert ennyire zárkózott volt, és utóbb kiderült, hogy nagyon is akarta. Azóta sülve-főve együtt vannak. Ez a csaj is kicsit ilyen. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy érdektelen, vagy csak nagyon óvatos. Amikor találkozunk, kicsit félénknek érzem, de amúgy nagyon aranyos, meg szépen ki szokott öltözni, meg ilyenek. Viszont nem tudom hova tenni, hogy ennyire csak én járok utána. Szerintetek?

2015. márc. 20. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:

"Ott történt valami, ami miatt szerintem kicsit megsértődött, de nem volt olyan vészes. "

Nem nagyon fejtetted ki, úgyhogy valószínűleg ez volt a probléma. Lehet, hogy szerinted nem volt vészes, de szerinte, meg igen.

2015. márc. 20. 10:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért nem akarom leírni, mert akkor túl felismerhető lenne az eset. Hidd el, hogy azóta kijavítottam a dolgot.
2015. márc. 20. 11:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor mi a fenének írod ki a kérdésed, ha úgy vársz pontos választ, hogy elhomályosított dolgokat írsz és eltitkolt részleteket?!
2015. márc. 20. 11:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert remélni merem, hogy bízol a józan értékítéletemben. De tudod mit, megírtam neked privátban, hogy mi történt.
2015. márc. 20. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi tortent ami "nem volt olyan veszes"?
2015. márc. 20. 14:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem fogom leírni. Nehéz megérteni? Higgyétek már el, hogy semmiség.
2015. márc. 20. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!