Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kapcsolatfüggő lennék?

Kapcsolatfüggő lennék?

Figyelt kérdés

Most lett vége egy négy hónapos kapcsolatomnak. Eléggé megviselt, a párom szakított velem. Nagyon hiányzik a szeretet, törődés. Rosszul érzem magam kapcsolaton kívül, úgy érzem állandóan szükségem van egy társra, különben a mindíg vidám énem elszáll. Mit tegyek?

16/L

2015. márc. 19. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért ne ugorj fejest egy kapcsiba!

Azt hiheted szerelem, ha kiderül nem az volt, szär lesz mindkettőtöknek.

Inkább csak barátkozz még!

2015. márc. 19. 17:29
 2/3 anonim válasza:

lehet h az vagy, mert én tuti : D

fél évvel ezelőtt az exem ugydöntött h jóötlet ittasan megcsalnia a 3. évfordulónk előtt. Már konkrétan nem is ő hiányzik csak valaki mellőlem mert hihetetlenül sz*r érzés egyedül. Azóta lehetett volna már kapcsolatom de tudom h egyik sem tartott volna pár hónapnál tovább igy bele se mentem mert nekem nem ez kell, szóval ha te is igy érzel akkor igen kapcsolatfüggő vagy.

20f.

2015. márc. 20. 21:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Szuper:/ Ez szörnyű._. Napról napra csak rosszabb lesz. Nem tudok egyedül lenni. Kell a törődés. Egyszerűen ki vagyok éhezve a szeretetre és hullámokban tör rám a magányosság.
2015. márc. 20. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!