Lányok, mi a véleményetek azokról a fiúkról akik szeretnek kockulni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 15:03
1/6 anonim válasza:
unalmasok és az egész kockulás gáz
2/6 anonim válasza:
Azt csinálnak, amit akarnak. Ha emellett kimozdulnak, ez csak egy hobbi, nem az életük, akkor tegyék. :D Én is szeretek néha játszani.
3/6 anonim válasza:
Imádom azokat a fiúkat akik játszanak :D
4/6 anonim válasza:
Amíg nem lép át egy bizonyos határt, addig semmi baj nincs vele. Párom is eléggé kocka, sokat játszik és egyébként munka szintjén is informatikával foglalkozik, ennek ellenére nem nézem le és nincs vele semmi baj. Van élete ezen kívül, nem függő, és én fontosabb vagyok neki, mint a játékok.
5/6 anonim válasza:
Ha mágusozik akkor rendben van. L
6/6 anonim válasza:
Ha nem függő nincs gáz :-D legalább tudnáb supportálni! Ő carryzne, az biztos :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!