Lányok, ti vonzónak találjátok azokat a fiúkat, akik naphosszat a számítógép előtt ülnek és a tesi órán rosszul teljesítenek?
Akkor fölösleges 1.000-1.500 forintot kifizetni+még a pia is drága. Inkább házibuli.
Neked bejön a srác gondolom. Próbáld meg vele. Max vele leszel pár hetet és ha nem tudod megváltoztatni akkor otthagyod. Elhívod ide, oda hogy ne üljön sokat ott.
Informatikus családba született lányként erősen ellenkezem veled. A családom ÖSSZES létező férfi tagja, még a nagypapám is (oké, ő csak hobbiból, de mégis), informatikus, és nem mondhatnám, hogy ez összefügg a szociális élettel. A bátyám amellett, hogy rohadt sokat dolgozik (igen, nem csak úgy a két szép szeméért kapja a havi 600e-t, napi 12 óránál kezdődik az átlagos munkanapja, hétvégén is), ami szabadideje marad, azt aktív sziklamászással tölti, gyakorlatilag annak él. Mindig mennek kirándulni, hetekre eltűnik csak úgy a Tátrába, hogy ő most sziklát mászik, és ez nem egy magányos sport, miután kimászták magukat, kiülnek a sátor elé, a tűz köré, söröznek, dumálgatnak, jól elvannak a társasággal. Pedig informatikusként nem ezt várnád el tőle.
Vagy a barátom, ő is programozó. Aktív társasági élete van, szerencsére ő hozzám hasonlóan kis lustaság, az estére megbeszélt kondi helyett általában egymásra nézünk és rendelünk egy pizzát. Kb hetente járunk össze társasággal, és pisze a piszét alapon, ott is mindegyik férfiember programozó vagy valamilyen informatikai munkát végző (pl tesztelő) emberke. És közülük van egy-kettő, aki igenis testmozog.
Az, hogy a gimiben mi volt, az közel sem befolyásolja, hogy a jövőben mi lesz. Általában az egyetem első 1-2 évében drasztikus változások mennek végbe bennük, ugye kikerülnek a való életbe, a felnőtt világba, és az életük már nem csak a kockulásról szól- bár ami azt illeti, arról is.
De hogy ilyen csúnyán általánosítasz... Nekem is volt a gimiben néhány ilyen osztálytársam, 12. végére már kezdtek kicsit magukra találni, de most folyamatosan látom facebookon a partiképeiket. Nem arról van szó, hogy nem szerettek volna ismerkedni a gimiben. Akkor még nem találtak olyat, akiért érdemes lett volna. Én legalábbis így vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!