Azt már észrevettétek, hogy azok a nők, akik szeretik a metalt, punkot, rockot, átlagban sokkal értelmesebbek?
Figyelt kérdés
Most tekintsünk el a neonáci punk Gizitől, aki tropa részegen fetreng minden hétvégén a saját hányásában egy-egy koncert után.
De azért a különbség szerintem simán észrevehető a többi nőhöz képest, akik például Ferry Corsten, Above & Beyond, David Guetta, Armin van Buuren stb. bulikon rázzák a valagukat.
2015. márc. 16. 18:51
31/32 anonim válasza:
Még egy megjegyzés: a rockerek sokszor nagyon előítéletesek is más műfajokkal. Én is az voltam régen, de már nem vagyok az. Így ők sem mindig tűnnek nagyon értelmesnek.
32/32 anonim válasza:
"#24 azért, mert te letagadod, vagy a "2-3 szál még nem dohányzás" ...stb attól még, de minden rocker nő dohányzik. "
Ez meg hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!