Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azt már észrevettétek, hogy...

Azt már észrevettétek, hogy azok a nők, akik szeretik a metalt, punkot, rockot, átlagban sokkal értelmesebbek?

Figyelt kérdés

Most tekintsünk el a neonáci punk Gizitől, aki tropa részegen fetreng minden hétvégén a saját hányásában egy-egy koncert után.

De azért a különbség szerintem simán észrevehető a többi nőhöz képest, akik például Ferry Corsten, Above & Beyond, David Guetta, Armin van Buuren stb. bulikon rázzák a valagukat.

2015. márc. 16. 18:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
27%
Pedig most az egyszer igaza van. :D
2015. márc. 16. 19:18
 22/32 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem részben igazad van. De nem muszály rocknak lennie, a lényeg inkább, hogy legyen mondanivalója.
2015. márc. 16. 19:20
 23/32 anonim ***** válasza:
Kedves Kellehür nélkül nem lenne ugyan ilyen az oldal, sok szem többet lát elv.
2015. márc. 16. 19:20
 24/32 anonim ***** válasza:

"Viszont mind dohányzik és akesz"

Hat baratom ez nem jott be...

En nem dohanyzom es csak nagyon ritkan iszom, akkor is csak koncerten es elhanyagolhato mennyiseget.

2015. márc. 16. 19:21
 25/32 anonim ***** válasza:
70%

" Most tekintsünk el a neonáci punk Gizitől, aki

tropa részegen fetreng minden hétvégén a saját

hányásában egy-egy koncert után."

meg még pár száz ilyentől is tekintsünk el..

nincs igazad

2015. márc. 16. 19:30
 26/32 A kérdező kommentje:
#25: Ha azt írom, hogy tekintsünk el a sok füves, goás hülye pіcsától, a sok drogos hardstyle-ostól, a sok alkoholista rap fantól, akkor sem lesz jobb senkinek sem. Nem hiába írtam, hogy a szélsőségeket ne vegyük figyelembe.
2015. márc. 16. 19:56
 27/32 anonim ***** válasza:
22%

#24 azért, mert te letagadod, vagy a "2-3 szál még nem dohányzás" ...stb attól még, de minden rocker nő dohányzik. Tudom én is rocker vltam, de nem láttam még nem dohábnyzó csajt.

Az is tény hogy akik az ilyen retró zenéket kedvelik, felszínesek.

2015. márc. 16. 20:14
 28/32 anonim ***** válasza:
29%

szerintem is igaza van a kérdezőnek.

nem értem a heves felháborodásotokat. senki nem mondta hogy a rockerek is mind k urvajók egytől egyig, vagy hogy a bulizós zenések között nincs egy normális se. természetesen mindenhol vannak fos emberek. de ha értelmes emberrel akarsz ismerkedni, fiú lány mindegy, akkor rockerek között nagyobb esélyed van.

akik azt mondják hogy a rockerek mind piálnak, igénytelenek stb, azok csak azt bizonyítják hogy mennyire nincsenek tisztában azzal a zenei világgal. nem csak a rammstein van és hasonló társai...

lány vagyok amúgy és nem rocker, és ismerkedtem ezzel is azzal is. rockerek pl ÁLTALÁBAN gyakrabban foglalkoznak kreatív dolgokkal. rajzolnak, zenélnek, festenek, írnak stb.

2015. márc. 16. 20:14
 29/32 anonim ***** válasza:
50%

a mangafan, j-rockosok mind észkombányok,

a városszéli eddás trógerek, meg pláne :d

2015. márc. 16. 20:23
 30/32 anonim ***** válasza:
Egyszer állítólag volt egy teszt is, és ott is azt jött ki, hogy a rockot hallgató gyerekek intelligensebbek. Én amúgy ezt így egy az egyben nem hiszem el, bár én is olyan nő vagyok, aki rockot vagy metált hallgat, időnként (igényesebb) pop zenét. A legjobb barátnőm mindenféle zenét meghallgat, például Davod Guettát is, és elég értelmesnek tartom. Ezzel nincs egyedül. Szerintem az lehet a különbség, hogy a rock zenének sok esetben (de nem mindig és egyre kevésbé!) értelmes szövege van, amihez gondolkodni kell, hogy megértsük. Ahhoz meg nem kell, hogy "The world is mine." Ettől függetlenül nem a zene az egyetlen dolog a világon, amin lehet gondolkodni. tehát aki nem valami nagyon full extrás dalszöveget hallgat, nyilván az is talál mindenféle egyéb terültet a világban, ahol használhatja az eszét. Szóval ez összetett kérdés, de tény, hogy egy Queen- vagy egy Bon Jovi-dalban (vagy hogy mondjak más műfajt is: egy Michael Jackson-, de még egy Mika- vagy Savage Garden-dalban is) több a mondanivaló, mint nagyon sok gagyi másikban.
2015. aug. 19. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!