Ti észrevettétek már, hogy az internet nem közelebb hozza egymáshoz az embereket, hanem pont ellenkezőleg, távolságot tart köztük?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez hasznos, vagy árt az emberi kapcsolatoknak?2015. febr. 10. 22:50
1/12 anonim válasza:
En egy pesti lannyal nagyon jo kapcsolatot tartok..:)
En amugy az orszag keleti felen lakok..:"
2/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy vannak akik elkényelmesednek és megszűnnek a személy találkozások. Még nincs mindenhol de eljuthat odáig.
3/12 opened paradise válasza:
Szerintem a facebook hamarosan átveszi az uralmat,mint a skynet a terminátorban.
4/12 anonim válasza:
Elvileg segíthetné a kapcsolatok kialakulását, mondjuk nem azokkal, akik mindentől és mindenkitől rettegve elzárkóznak egy személyes találkozás elől.
5/12 anonim válasza:
Szerintem hasznos dolog, elvégre ez a legjobb módja annak, hogy beszélgess valakivel ha éppen nem ül melletted. Ott a telefon is, de hát azt is lehet interneten.
6/12 anonim válasza:
Sokan nem FB-oznak,én sem pl.,le fog csengeni majd egy idő után ... Fórumokat viszont szeretem,csak nem nagy a választék.Szerintem közelebb hozza,legalábbis az egymás számára ismeretlen embereket.
7/12 anonim válasza:
Én nagyjából egyetértek veled. Addig hasznos az internet, amíg nem veszi át teljesen az életed felett az irányítást. Viszont amit manapság látni... hát, nekem nem tetszik az a sok ember, akik elmennek társaságba és végig nyomogatják a szarjaikat. Nagyon durva, pár éve nem gondoltam volna, hogy ilyen fog történni.
8/12 anonim válasza:
mobilokat kéne kilőni,és akkor nem lenne gond :D sok élettelen,azzal jár kel a kezébe,hogy a vonat elé dőlnének vele :É
társaságban mindenütt!!,ez sokat elárul róluk,pl hogy balf**asz gcik.Aki ilyen.
9/12 anonim válasza:
Igen, észre
elég borzasztó, hogy manapság az emberek nagy része (főleg a 14-18 évesek körében) interneten ismerkedik
ha meg arra kerül a sor, hogy élőben találkozzanak mindenki fülét farkát behúzza..
mindig is rosszul voltam ettől a netes ismerkedéstől
barátommal sem neten találkoztunk és nem is nagyon használjuk (pl.: fészbuk) mert ő sem szereti
megöli a kapcsolatot
10/12 anonim válasza:
Lehet használni a netet, de csak ésszel (ami sokaknak nem megy). Egyébként a múltkor vártam a vonatot, és az állomáson szétnéztem magam körül, hát 10 emberből legalább 5 (a fiatalok közül talán még több) folyamatosan a telefonjával matatott, ki nem esik a kezükből, én ezt tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!