Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti észrevettétek már, hogy az...

Ti észrevettétek már, hogy az internet nem közelebb hozza egymáshoz az embereket, hanem pont ellenkezőleg, távolságot tart köztük?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez hasznos, vagy árt az emberi kapcsolatoknak?
2015. febr. 10. 22:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

En egy pesti lannyal nagyon jo kapcsolatot tartok..:)

En amugy az orszag keleti felen lakok..:"

2015. febr. 10. 22:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy vannak akik elkényelmesednek és megszűnnek a személy találkozások. Még nincs mindenhol de eljuthat odáig.
2015. febr. 10. 22:52
 3/12 opened paradise ***** válasza:
73%
Szerintem a facebook hamarosan átveszi az uralmat,mint a skynet a terminátorban.
2015. febr. 10. 22:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Elvileg segíthetné a kapcsolatok kialakulását, mondjuk nem azokkal, akik mindentől és mindenkitől rettegve elzárkóznak egy személyes találkozás elől.
2015. febr. 10. 22:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem hasznos dolog, elvégre ez a legjobb módja annak, hogy beszélgess valakivel ha éppen nem ül melletted. Ott a telefon is, de hát azt is lehet interneten.
2015. febr. 10. 22:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Sokan nem FB-oznak,én sem pl.,le fog csengeni majd egy idő után ... Fórumokat viszont szeretem,csak nem nagy a választék.Szerintem közelebb hozza,legalábbis az egymás számára ismeretlen embereket.
2015. febr. 10. 22:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nagyjából egyetértek veled. Addig hasznos az internet, amíg nem veszi át teljesen az életed felett az irányítást. Viszont amit manapság látni... hát, nekem nem tetszik az a sok ember, akik elmennek társaságba és végig nyomogatják a szarjaikat. Nagyon durva, pár éve nem gondoltam volna, hogy ilyen fog történni.
2015. febr. 10. 22:57
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

mobilokat kéne kilőni,és akkor nem lenne gond :D sok élettelen,azzal jár kel a kezébe,hogy a vonat elé dőlnének vele :É

társaságban mindenütt!!,ez sokat elárul róluk,pl hogy balf**asz gcik.Aki ilyen.

2015. febr. 10. 23:02
 9/12 anonim válasza:

Igen, észre

elég borzasztó, hogy manapság az emberek nagy része (főleg a 14-18 évesek körében) interneten ismerkedik

ha meg arra kerül a sor, hogy élőben találkozzanak mindenki fülét farkát behúzza..

mindig is rosszul voltam ettől a netes ismerkedéstől

barátommal sem neten találkoztunk és nem is nagyon használjuk (pl.: fészbuk) mert ő sem szereti

megöli a kapcsolatot

2015. febr. 10. 23:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet használni a netet, de csak ésszel (ami sokaknak nem megy). Egyébként a múltkor vártam a vonatot, és az állomáson szétnéztem magam körül, hát 10 emberből legalább 5 (a fiatalok közül talán még több) folyamatosan a telefonjával matatott, ki nem esik a kezükből, én ezt tapasztalom.
2015. febr. 10. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!