Hogyan tudnék vele közelebbi kapcsolatba kerülni? 17/f
Figyelt kérdés
találkoztam két lánnyal ,akik egy sráccal voltak. ismerem a srácot ezért köszöntem dumáltunk. közben kérdezősködtem párszor a lányoktól de a bemutatkozás nem volt meg..
a lány elvileg ismer facebookról, de így élőben nem nagyon beszéltünk még. Nem tudom h ezek után illik -e vagy bunkóság csak úgy odamenni beszélgetni.. a másik az ,hogy hogyan kellene vele olyan kapcsolatba kerülnöm ,hogy élvezzük is egymás társaságát. Ha valaki megosztana pár tippet ,hogyan kellene viselkedni ilyen helyzetben stb. azt megköszönném (15 éves a lány)
2015. márc. 15. 19:58
1/2 anonim válasza:
Nem bunkóság:) köszönj neki és beszélgess vele. keress közös témát,kérdezgesd :) de ne hagyd hogy kínos csend legyen :D vagy írj rá Facebookon :) 15/L
2/2 anonim válasza:
15 évesen mit akarsz tőle, vén kujon????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!