Hogyan tudnék az alattunk lakó nővel közelebbi kapcsolatba kerulmi?
Figyelt kérdés
Egy nagyon szexi 28-30 körüli nő lakik az alsószomszedunkban
alsószomszedunkban. Gyakran fantáziálok róla és szívesen lennék vele. Inkább csak testi kapcsolatot szeretnék. Remélem ez nem túl félre érthető. Csak arra gondolok, hogy nekem a teste tetszik a személyét nem ismerem.
Ja és 18 leszek nemsokára ha ez fontos.
2014. máj. 14. 19:33
1/7 anonim válasza:
Úgy kell kezdeni, hogy bekopogsz hozzá. A következő lépést majd a többi hozzászóló leírja.
2/7 anonim válasza:
feküdj le a földre máris közelebb vagy mintha állnál
3/7 anonim válasza:
Kérj egy kis sót, hogy majd megadod.
4/7 anonim válasza:
szerintem kopogj be hozzá, és találj ki valami ürügyet... pl kérj valamit. 1x lejött a szomszédunk, hogy tudunk-e adni tojást??:DD de lehetőleg te ne kérj tőle tojást..XDD
6/7 anonim válasza:
Nem akarok illúzió romboló lenni, de szerintem egy normális lelkületű 28-30 körüli nő úgy elküld a francba hogy 2 hétig nyalogathatod a sebeid.
7/7 anonim válasza:
Ha még 18 se vagy, akkor sehogyan. Nem vesz komolyan.
Te is jobban tennéd ha nem fantáziálnál róla, neki még kisfiú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!