Hány éves kortól érdemes pasizni?
Figyelt kérdés
a ti véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ti hány éves kortól pasiznátok, ugyan is az én "barátnőm" 12 éves és már vagy 10 pasija volt..2015. márc. 15. 13:25
11/13 A kérdező kommentje:
De ti kb. 13-14 évesen kezdenétek inkább fiúk után nézegetni?
2015. márc. 15. 13:43
12/13 anonim válasza:
Én 15 évesen is forever alone vagyok. :D Lett volna esélyem bepasizni, egyszerűen érzelmek, vonzalom nélkül nem megyek bele, hiába próbálkoznak. Nem tudnék olyannal lenni, olyat megcsókolni, aki iránt nem érzek semmit.
Szóval ennyit erről. Nem érzem cikinek, vagy ha az is, nem igazán érdekel. Nem mások fogják megszabni, hogyan éljem a magánéletemet. :)
13/13 anonim válasza:
13-14 voltam, amikor elkezdtünk a legjobb barátnõmmel fiúkról beszélgetni, hogy éppen ki tetszik a suliból mittudomén, de ennyi, ezek csak ilyen plátói "szerelmek" voltak. :D
17 évesen volt az elsõ kapcsolatom, elsõ csók minden.
Nem kell elsietni, mindegy mit mondanak mások. Akkor érdemes pasizni, ha van olyan pasi, aki iránt komoly érzéseid vannak. !2 éves koraban ez még elég esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!