Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyek azok a teendők, amiket...

Melyek azok a teendők, amiket érdemes megtennie egy férfinak az előnyösebb megjelenés céljából?

Figyelt kérdés

21/F vagyok

Én a leginkább alap dolgokon kívül eddig nem igazán foglalkoztam azzal, hogy a külsőmön hogyan javítsak, szerintem nem ez számít, de másokon viszont azt látom, másoknak igenis számít, ha valaki érdekesre nyírja fel a haját, jó parfümöt használ, mindenhol szőrtelenít, még olyan helyeken is, ahol szerintem nem kéne, még néhány kozmetikai cucc. Szerintem az buz!s, ha ilyen sokat foglalkozik egy hímnemű a külsejével, de talán én a másik véglet vagyok.

Tehát a kérdés adott, és ezt csajoktól kérdezném:

Szerintetek mely dolgokat érdemes megtennem a megjelenésem javításához, hogy számotokra a lehető legjobb benyomást keltsem?

2015. márc. 7. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:

ne általánosan kérdezd, mert ebben nagyon, de nagyon különbözünk :D

én veled vagyok egy véleményen, egy férfi legyen igényes, tisztálkodjon rendszeresen, összeillő ruhákat hordjon és esetleg a stílusának megfelelő hajat, de speciel az after shave illatánál egy parfümöt se szeretek jobban, szóval... a szőrtelenítés meg jujj, férfi az arcát leszámítva sehol ne borotválja magát, de ha ápolt szakállat visel, nekem az még jobb. erős testalkatot preferálok, de inkább a macis irányzatot, nem a kigyúrt izomgombócot. férfi tetszik nekem, nem félhomár díszpinty. de ez én vagyok.

nagyon sok lánynál a szakáll, szőrös nemi szerv/hónalj igénytelenségnek számít és undorító, sokaknak fontos, hogy divatos hajviselete legyen (szerintem meg fontosabb, hogy az illetőnek magának jól álljon és tetsszen neki, ha kopaszon a legdögösebb, akkor legyen kopasz, ha derékig érő hajjal, akkor legyen olyan). sokaknak fontos, milyen márkájú ruhát, órát, parfümöt veszel, és sokaknak az is fontos, hogy tudjistenmennyire ki legyél gyúrva.

az éppen aktuális szíved hölgyének kell tetszened, de érdemes akkor is inkább saját magad ízlésének megfelelni, és nem másnak tetszelegni, mert akkor tulajdonképpen nem is téged fog szeretni.

2015. márc. 7. 16:23
 2/4 just a random loser válasza:
Semmi extra... Bár nem vagyok csaj, de úgy figyeltem meg, hogy az arc számít nekik igazán. Ha az jó, akkor ilyen alap dolgok mint a higiénia. Ha nem, akkor meg több szerencséd lesz aranyat mosni a csapvízből, mint jó nőt szerezni.
2015. márc. 7. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy kép alapján konkrétabb tanácsokat lehetne adni.

31N

2015. márc. 7. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Előnyös hajviselet nagyon fontos.

Jó testtartás szintúgy.

A testzsírszázalékod ne legyen több, mint 15, de 10-12 lenne a legjobb. Ez egy "sportos" megjelenést kölcsönző izomzattal párosuljon.

Ruhákból testhez álló, méretben jól illő darabokat válassz (ha az előző kitételt már teljesíted, akkor ezek slim fit darabok lesznek). Ezen kívül a ruháid legyenek stílusosak, elegánsak, divatosak (de ne kövess idióta divatokat, mint a SWAG és hasonlók, öltözz komoly ember módjára, ne mint egy tini).

Ha kerek az arcod, és van rá módod, legyen borostád/szakállad. Ha markáns, szögletes arcod van, akkor ez szükségtelen.

Ápold az arcbőröd, ha pattanásos, járj kozmetikushoz vele.

Ha a fentiek teljesülnek, és nem vagy nagyon alacsony, már a férfiak felső 10%-ába fogsz tartozni.

Ha van további kérdésed, privi.

2015. márc. 7. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!