Hány éves kortól érdemes pasizni?
Figyelt kérdés
a ti véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ti hány éves kortól pasiznátok, ugyan is az én "barátnőm" 12 éves és már vagy 10 pasija volt..2015. márc. 15. 13:25
2/13 anonim válasza:
jó kis ribi lehet a bnőd, ha lehet ne kövesd. majd nézd meg hogy fog kinézni 10 év mulva... :D
3/13 A kérdező kommentje:
hát nem tudom miért jó ez.. Bár én 13 éves vagyok de még 1 pasim se volt az nem ciki? Mert mások szerint az..
2015. márc. 15. 13:29
4/13 anonim válasza:
dehogy az! nem kell a hülye haverjaidat követni. :) egy nőnek az a büszkesége, ha van tartása!
5/13 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ha kapcsolatban vagyok, akkor rendes, testileg-lelkileg és ez mindig is így volt. Szóval, akkortól mikor már elég érettnek érzed magadat odaadni a másiknak, minden értelemben, nemi orientáltságtól és nemtől függetlenül. Szóval szerintem nincs olyan, hogy hány éves kortól, mert van, aki már 15 évesen igényeli, és tényleg igényeli, nem csak divatból. Van, aki 20 éves koráig vagy még tovább nem érik meg egy értelmes kapcsolatra. De én is belőnék egy 17-et átlagosba.
6/13 anonim válasza:
Kedves kérdező! :) ne is gondolj olyanra hogy ez ciki. Én is 13/l vagyok és egy pasim sem volt, pedig lehetett volna, mert nyomultak, randira hívtak stbstb.. De én ilyenkor a tanulást tartom fontosabbnak. Majd gimiben ráérsz! :)
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. márc. 15. 13:35
9/13 A kérdező kommentje:
Tenyleg?:Ddd
2015. márc. 15. 13:40
10/13 anonim válasza:
az nem igaz hogy gimiben ráérsz :D én most gimiben vagyok, hatosztályosban, eleinte még könnyű volt meg minden, most meg meggebedek annyit kell tanulni minden nap :D most még csak 9.es vagyok
amúgy ezt neked kell érezned, úgy gondolom hogy nem a 17 a legjobb, mert addigra meg kéne tapasztalnod, hogy milyen érzéseik vannak a fiúknak, meg kell szoknod a fiúk társaságát, és mellette sokat kell tanulnod, ezt mindet 17 évesen nem tudod megtenni, mert mellette még közmunkára kell járnod, a barátaiddal is kell foglalkoznod, és magaddal is
azt amúgy tényleg akkor kell, amikor úgy érzed, ha már vágysz egy kapcsolatra, és nem csak úgy arra hogy valaki vegyen neked fagyit, akkor kezdd el, de ne válj ribissé emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!