Fiuk! Titeket ez zavar? Szerintetek mit tegyek?
A legjobb baratom fiu, osztalytarsam is, ezert suliban is mindig egyutt vagyunk, meg delutanonkent is latni minket pl. setalgatni.Most van egy fiu, aki tetszik, es nem tudom, hogy mit tegyek.Direkt "huzzam", es mutatkozzak felreerthetoen a legjobb baratommal, vagy inkabb ereztessem vele, hogy "szabad vagyok"?Fiuk, titeket ez befolyasol?
15/L
ne sza.ra.kodj
éreztesd vele,hogy szabad a pálya
Ha húzod az agyát azzal,hogy úgy teszel,mintha a pasid lenne,akkor
1. Ne csodálkozz, ha nem kezdeményez majd.
2. Vagy a barátodtól búcsúzz el ,vagy a leendő pasidtól időben,mert feltekeny lesz,ha össze is jöttök. Ja,és jogos lesz részéről.
De ha ennyi eszed nincs,akkor ne pasizz hanem komolyodj inkább meg foglald le magad könyvekkel,ne farkakkal.
Éreztetned kell hogy szabad vagy két dolog miatt:
- Ha nem érdekled akkor le fogja szarni kivel vagy
- Ha érdekled azt látja hogy másik sráccal vagy és nem fog közeledni
- Ha érdekled és esetleg be is próbálkozna utána folyton azon fog kattogni hogy neked a másik srác is bejön és mivan ha megcsalod
- Lehet a fiúbarátodnak tetszel és nagyon nem esne jó neki ha kihasználnád ilyen ócska célokra.
1.a fiubaratom is pontosan tudja ezt a "kerdesem", szoktunk is viccelodni vele, hogy eltolom magamtol, hogy "jaj nehogy azt higgye hogy egyutt vagyunk" Es jot rohogunk rajta.Legjobb baratom basszus.Szo sincs kihasznalasrol.
2.tul sokat lattok bele ebbe a kerdesbe.nincs se faszhianyom, es megcsak gyerekes se vagyok.ez a kerdes szinte egy vicc, mivel nem valtoztatnam meg a kapcsolatomat vele, mert tetszik valaki.Majd ha komolyra fordulna barmi is, esetleg.
Nem ,nem vagy gyerekes,érett felnőtt nő vagy.
Álmodban aranyom. Pelus a valagadon van még ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!