Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha mindenről az exe jut az...

Ha mindenről az exe jut az eszébe, és engem ez zavar, akkor?

Figyelt kérdés
Fél éve ismerkedtünk meg egy sráccal, minden klassz lenne. Az elején meséltünk a multról, de hogy folyton mindenről az exbarátnő jusson eszébe...hát, ez engem zavar. Rákérdeztem,feldolgozta e , azt mondta igen- de szerintem ez nem úgy néz ki. Mit gondoltok?

2015. márc. 6. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha folyton felemlegeti az exét akkor jobb ha menekülsz...

37F

2015. márc. 6. 13:44
 2/3 A kérdező kommentje:
nekem is kezd ilyen érzésem lenni... :-(Még akkor is, ha állítólag- mert az exet nem kérdeztem, és nem is fogom- szóval hogy nagyon megalázta szakításkor és ezért mintha haragudna- a harag is ugyanolyan szerintem, akire ennyire haragszunk, azt még nem engedtük el. Vagy rosszul gondolom? Ráadásul több éve történt szakítás...szóval...
2015. márc. 6. 13:51
 3/3 anonim válasza:
Két oka lehet.Vagy még nincs túl a régin vagy nem tudsz annyit nyújtani mint az ex.Ha valaki igazán szerelmes az se nem lát se nem hall nemhogy az exre gondoljon.
2015. márc. 6. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!