Ha mindenről az exe jut az eszébe, és engem ez zavar, akkor?
Figyelt kérdés
Fél éve ismerkedtünk meg egy sráccal, minden klassz lenne. Az elején meséltünk a multról, de hogy folyton mindenről az exbarátnő jusson eszébe...hát, ez engem zavar. Rákérdeztem,feldolgozta e , azt mondta igen- de szerintem ez nem úgy néz ki. Mit gondoltok?2015. márc. 6. 13:38
1/3 anonim válasza:
Ha folyton felemlegeti az exét akkor jobb ha menekülsz...
37F
2/3 A kérdező kommentje:
nekem is kezd ilyen érzésem lenni... :-(Még akkor is, ha állítólag- mert az exet nem kérdeztem, és nem is fogom- szóval hogy nagyon megalázta szakításkor és ezért mintha haragudna- a harag is ugyanolyan szerintem, akire ennyire haragszunk, azt még nem engedtük el. Vagy rosszul gondolom? Ráadásul több éve történt szakítás...szóval...
2015. márc. 6. 13:51
3/3 anonim válasza:
Két oka lehet.Vagy még nincs túl a régin vagy nem tudsz annyit nyújtani mint az ex.Ha valaki igazán szerelmes az se nem lát se nem hall nemhogy az exre gondoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!