Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azt olvastam az a fiú akitől...

Azt olvastam az a fiú akitől még egy csaj se kérte el soha a mobilszámát az egy lúzer. Ez így lenne?

Figyelt kérdés

Én már 25 vagyok tőlem még soha az életben senki se kérte el a számom.

Pedig 4 évet rohadtam egy egyetemi kollégiumban. Ott aztán volt élet. Egyeseknek. Nekem kb abból állt hogy előadásról előadásra aztán tanulás vagy munka egyetem mellett és ha mindennel végeztem ájultan zuhantam az ágyba.

Nem kocsmáztam nem buliztam egyszer se. Ha nem volt előadás húztam haza, mert otthon is volt bőven meló a ház körül.

2015. márc. 14. 18:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ja persze. Meg az aki nem engedheti meg magának mert tudja hogy másnap reggel 6-ra műszakkezdésre ott kell lenni a munkahelyen színjózanon nem másnaposan mert különben kirúgnak.

És akkor miből élek? Miből fizetem a koleszt kaját stb?

Na így mennél kocsmázni?

"az egyetem alatt aki nem akarja"

2015. márc. 14. 18:42
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
már nem azért de hiába mondod azt hogy ez nem a középkor akkor is a mi feladatunk elkérni nem a nőé az kissé szégyen teljes is szerintem hogy ha valakinek nincs vér a pucájában.
2015. márc. 14. 18:43
 13/20 A kérdező kommentje:

Hát ez van.

Egyetemi végzettség van (már phd is készülőben) munka van, nő az nincs.

És nem is lesz, van egy olyan érzésem.

2015. márc. 14. 18:45
 14/20 anonim ***** válasza:
12# hat ez az :D kerdezo en is igy jarok dolgozni teny nem vagyok egyetemista de heti 4-6 napot dolgozok es megis elmegyek kocsmazni ha arrol van szo . 1-2 sortol nem leszel masnapos :D
2015. márc. 14. 18:46
 15/20 A kérdező kommentje:

Hát érdekes én még az életben nem éreztem indíttatást kocsmázni.

Soha egyszer se.

2015. márc. 14. 18:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez a baj. Ha elmennel es egyszer nem a munkara meg az egyetemre fokuszalnal lehet maskent erezned magad
2015. márc. 14. 18:49
 17/20 A kérdező kommentje:
Na majd a köv életemben.
2015. márc. 14. 19:06
 18/20 A kérdező kommentje:

De azért megkérdem: mi történne ha elmennék kocsmázni?

Meg is válaszolom: semmi.

Ott ülnék egy pohár X ital felett egész este és... és ennyi.

Ez lenne. Ennyi történne.

Minek az egész?

2015. márc. 14. 19:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha nem probalkozol akk igy is marad :)
2015. márc. 14. 19:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg lesz egy jó felső vezetői állásod 15 év múlva, és dughatod a titkárnőidet, akik a több fizetés reményében bele is mennek mindenbe!
2015. márc. 14. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!