Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, miért rázzátok le...

Lányok, miért rázzátok le folyton a rendes, okos, céltudatos fiúkat?

Figyelt kérdés

Manapság azt vettem észre hogy a fent leírt tulajdonságú fiúk nem kellenek a lányoknak. Ha rendes fiúk a kutyának sem kellenek. Minél G@CIBB annál jobb. Kezdek kétségbe esni, mivel én nem leszek G@CI, de így mindenki elutasít. Miért csináljátok ezt?? Miért nem tudjátok értékelni azt ha valaki rendes? Nem nevezném magam rondának, de a testi adottságaim nem a legjobbak.

19/F

2015. márc. 13. 22:22
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

# 17

Tény az, hogy kicsit visszahúzódó vagyok, nem egyszerű számomra megnyílni mindenki számára, de nem nevezném magam balf.sz-nak, de bunkónak sem. Nem tudnák senki sem megbántani mivel nem engedi a lelkiismeretem. Nyomulós sem vagyok. Talán az lehet a baj hogy nem vagyok túlságosan elégedett a testemmel.

2015. márc. 13. 22:52
 22/32 anonim ***** válasza:
#18: Nekem vannak céljaim az életben, kimásztam már pár mély gödörből, próbálok odafigyelni másokra, hogy mennyire vagyok okos, nem tisztem eldönteni, kezdeményezni is szoktam, nem küldök senkinek sem képet a farkamról, mégse viszem semmire. Vannak hibáim, ez kétségtelen, de nem cicababákat keresek, csak egy egyszerű, normális lányt, aki nem csinál s.gget a szájából, és nem hazudja azt, hogy ő különb, mint mások, ő nem tűnik el szó nélkül, ő értékeli, ha valaki odafigyel rá stb. Sajnos eddig nagyon kevés olyan emberrel találkoztam, aki megtartotta volna azt, amit ígért. Azt tapasztaltam, hogy nagyon kevés lány érdemel igazi férfit. Tetszik, nem tetszik, ez az igazság.
2015. márc. 13. 22:53
 23/32 anonim ***** válasza:
én nem ismerkedek neten ha nekem írtad igen okos vagyok mint az átlag jól öltözöm izmos is vagyok :) de idáig voltam kedves elegem lett a barátzónábol ezentul bárkit eltiprok aki az utamba áll!
2015. márc. 13. 22:54
 24/32 anonim ***** válasza:
39%
23as nagyon helyes,kezdem én is ezt lassan eltörölni ezt a fiú-lány "barátság" köteléket mert semmi értelme...Hányszor láttam hogy olyan nők akik azt mondták hogy ők nem a pénzre mennek,mondom oké,utána olyan gyerek után loholt aki nemrég megvette a 300ezres BMW-t a török vendégmunkásoktól aztán odáig volt érte meg vissza,na takarodjatok,egyébként oltári nagy tahó-nak,bunkó-nak,parasztnak,g&ci-nek kell lenni sajnos máshogy nem lessz barátnőd,sajnos nekem sincs,mindig próbáltam kedves lenni,törődni az aktuális nővel,de mindig a pofámba sz#rtak....Ittvagyok 25évesen és nem is tudom mit kéne csináljak,hogy a sok raj csávó,apuci kedvenc fia vagyok mert nekem BMW-m,AUDI-m,van (nembaj ha a legelső A4-es vagy 316-os a 90es évekből már arra is bevannak nedvesedve a csajok),eggyáltalán oldalra nézzenek a csajok hogy jé ott is van egy srác talán megkéne ismerni...
2015. márc. 13. 23:27
 25/32 anonim ***** válasza:
90%

Há' me' nem vagy alfahím, akivel villogni lehetne a barátnők előtt. És ha nem vagy alfahím, akkor bizony ciki vagy.

Szánalom az összes nő! Sokszor érzem azt, hogy kiirtanám őket a pіcsába, vagy összezárnék egymillió nőt tíz, azaz tíz darab alfahímmel, aztán öljék egymást a nők azért a néhány alfahímért, amekkora hülye idióták...

2015. márc. 13. 23:48
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Kellehür! Te nagyon beteg ember lehetsz...Ezt már több kommenteddel bizonyítottad. Mindennek van ám oka. Annak is, hogy nem kellesz a nőknek...
2015. márc. 14. 00:17
 27/32 anonim ***** válasza:
7%
Mert sótlan, anyuci kisfia, merev, aszexuális, vagy nem figyel eléggé oda rám, vagy csak hiszi hogy okos meg rendes. Esetleg nem szexi, nincs nyerő kisugárzása, nincs olyan témája ami engem is érdekel, stb.
2015. márc. 14. 00:22
 28/32 anonim ***** válasza:
a szemetek lesznek gazdagok, és a nőket csak ez érdekli
2015. márc. 14. 00:40
 29/32 anonim ***** válasza:
88%
27es kérlek mesélj még....Egyébként téged milyen téma érdekel?!
2015. márc. 14. 01:05
 30/32 rekuci1998 válasza:
0%
én pl azért mert veluk nem lehet normálisan bulizni vagy inni szerintem mindenki szereti ha a pasija bevállakós
2015. márc. 14. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!