Lányok, miért rázzátok le folyton a rendes, okos, céltudatos fiúkat?
Manapság azt vettem észre hogy a fent leírt tulajdonságú fiúk nem kellenek a lányoknak. Ha rendes fiúk a kutyának sem kellenek. Minél G@CIBB annál jobb. Kezdek kétségbe esni, mivel én nem leszek G@CI, de így mindenki elutasít. Miért csináljátok ezt?? Miért nem tudjátok értékelni azt ha valaki rendes? Nem nevezném magam rondának, de a testi adottságaim nem a legjobbak.
19/F
Elárulom hogy rossz helyen keresel, ha p***knál próbálkozól persze hogy leráznak...a normális csajokat meg fogadjunk észre sem veszed...
én örülnék ha ilyen srác érdeklődne irántam mint a fent említett és nem ráznám le...
17L
Egyetértek Kérdező,de sajnos nem tudsz vele semmit tenni... :/
Engem is mindig leráznak,kinevetnek,semmibe néznek.
Soha nem volt még barátnőm,valószínűleg nem is lesz már... :/
De még csak soha egyetlen esélyt sem kaptam egy nőtől sem.Az ismerőseim is ebben a helyzetben vannak,és a környezetemben ugyanezt látom,de az utcán is.A legnagyobb bunkó,taplóknak van csak barátnője.Az értelmes,okos,kedves srácoknak meg esélyt sem adnak semmire.
23/F
Kedves # 13
Nem hinném hogy rossz helyen keresgélnék. Amint említettem, az igényeim nem nagyok, megpróbálok olyan csajokra rámozdulni amelyek visszahúzódóbbak, és nincs túl nagy önbizalmuk. Tisztábban vagyok azzal hogy fullos csajoknál esélyem sincs.
"De nem vagyok az a nagymenő és nagy dumás csávó..."
Ez a lényeg.
Azok a pasik, akik kedvesnek mondják magukat, többnyire a visszahúzódó, balf.sz viselkedésüket írják igy le. Nos, a kedvesség nem ez. Én egy kifejezetten bunkó férfi vagyok, ÉS kedves. Nem is szoktak lerázni (mondjuk nem a gykn kell csajozni) De tény, hogy mások kárán sokszor látom, hogy a nők nem feltétlenül járnak el korrektül.
Én nem ráznám le, ha lenne még normális fiú a Földön...
De manapság rettenetesen nehéz olyan fiút találni aki olyan amilyet leírtál... mindegyik csak mondja magáról, miközben meg...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!