Lányok, miért rázzátok le folyton a rendes, okos, céltudatos fiúkat?
Manapság azt vettem észre hogy a fent leírt tulajdonságú fiúk nem kellenek a lányoknak. Ha rendes fiúk a kutyának sem kellenek. Minél G@CIBB annál jobb. Kezdek kétségbe esni, mivel én nem leszek G@CI, de így mindenki elutasít. Miért csináljátok ezt?? Miért nem tudjátok értékelni azt ha valaki rendes? Nem nevezném magam rondának, de a testi adottságaim nem a legjobbak.
19/F
Ha okos lennél :
A:Választékosabban beszélnél és írnál.
B:Ismernéd a nők egy részét legalább és tudnád a választ erre a kifejezetten primitív kérdésre.
Én pl azért, mert túlságosan rámenősek, rátapadnak a nőre, nem hagynak levegőhöz jutni, idő előtt terveznek, hogy ez lesz, meg az lesz, meg majd ő... majd vele...
Mikor még semmi sincs. És megfojtják a másikat a "szeretetükkel", na kösz, ebből én nem kérek.
Esetleges szakítás, és akkor jön a lelkizés, meg jaj, ő öngyilkos lesz...
Átmentem pár ilyen "rendes" fiún, nem az én műfajom.
Akkor inkább maradok:
4. Szerintem ez egy olyan speciális kérdés, ahol mindkét válasz Jó.
De mondjuk én vagyok a hülye, hogy valakire, aki a számára nem megfelelő válaszokat reakcióra sem méltatja, rá pazarlom az időmet.
Nyilvánvaló hogy csakis az ő hibája, ugyanaz a téma, mint a "senkinek sem tetszem" téma. Ott is vagy ki kéne egészíteni, hogy senkinek-aki szerintem méltó rá- vagy senkinek-mert igénytelen vagyok/életemben nem beszéltem egyel se, de egyből a népszerűekkel kezdek ki/félek a nőktől vagy ezek keveréke.
5: A kedvesség az nem férfias. A nőknek - főleg a fiataloknak (30 alatt) - férfiakra van szüksége, akik határozottak, kiállnak a véleményük mellett és képesek erősek lenni, ha arról van szó (fizikálisan és verbálisan is).
Te amiket leírtál az tipikus béta viselkedés. Maximum csak nagyon-nagyon önbizalomhiányos lányokat tudnál így összeszedni. Szóval, man the fuck up.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!