Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, miért rázzátok le...

Lányok, miért rázzátok le folyton a rendes, okos, céltudatos fiúkat?

Figyelt kérdés

Manapság azt vettem észre hogy a fent leírt tulajdonságú fiúk nem kellenek a lányoknak. Ha rendes fiúk a kutyának sem kellenek. Minél G@CIBB annál jobb. Kezdek kétségbe esni, mivel én nem leszek G@CI, de így mindenki elutasít. Miért csináljátok ezt?? Miért nem tudjátok értékelni azt ha valaki rendes? Nem nevezném magam rondának, de a testi adottságaim nem a legjobbak.

19/F

2015. márc. 13. 22:22
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
51%
Ne általánosíts, én nem rázom le őket..
2015. márc. 13. 22:24
 2/32 anonim ***** válasza:
11%

Ha okos lennél :

A:Választékosabban beszélnél és írnál.

B:Ismernéd a nők egy részét legalább és tudnád a választ erre a kifejezetten primitív kérdésre.

2015. márc. 13. 22:25
 3/32 anonim ***** válasza:
En is mindig azt latom hogy irjak legyek bunko veluk meg ne legyen annyira kedves es ramenos...hagyanak mar ezzel... Nem az en formam ez..
2015. márc. 13. 22:26
 4/32 anonim ***** válasza:
Hát akkor jelöljük meg az A-t :D 2#
2015. márc. 13. 22:28
 5/32 A kérdező kommentje:
Akár hány csajhoz próbáltam közeledni, mindig ezt történt. Vagy egy idő után nem írtak vissza nekem, vagy pedig elküldte a pics@ba. Pedig nem nagyok az igényeim. Normálisan öltözködöm, ápolt vagyok, foglalkozom magammal,kedves vagyok mindenkivel. Mindenkivel bármilyen témáról tudok beszélni. De nem vagyok az a nagymenő és nagy dumás csávó...
2015. márc. 13. 22:28
 6/32 anonim ***** válasza:
22%
Nem g@cinek kell lenni velük csak irányìtani kell őket, azt szeretik.
2015. márc. 13. 22:30
 7/32 anonim ***** válasza:
58%
Valószínűleg kevesebb az önbizalmad, mint kellene, nem tudod eladni magad, csak haverkodsz velük. Egyébként viszont nekem is mondta már lány ismerősöm, hogy a jófiúk nem igazán kapósak, és más srácokkal is beszéltem, akik szintén panaszkodtak, de személyesen is tapasztaltam, hogy ha odafigyelsz valakire, akkor az nem elég izgató a csajok számára. De persze úgyis rád fogják majd, hogy kizárólag benned van a hiba, nőgyűlölő vagy stb. Amúgy ha azt vesszük, egy taplónak még mindig közelebb áll a sikerez, mint egy kedves srác.
2015. márc. 13. 22:31
 8/32 anonim ***** válasza:

Én pl azért, mert túlságosan rámenősek, rátapadnak a nőre, nem hagynak levegőhöz jutni, idő előtt terveznek, hogy ez lesz, meg az lesz, meg majd ő... majd vele...

Mikor még semmi sincs. És megfojtják a másikat a "szeretetükkel", na kösz, ebből én nem kérek.

Esetleges szakítás, és akkor jön a lelkizés, meg jaj, ő öngyilkos lesz...

Átmentem pár ilyen "rendes" fiún, nem az én műfajom.

Akkor inkább maradok:

https://www.youtube.com/watch?v=PHui_daSvMk

2015. márc. 13. 22:32
 9/32 anonim ***** válasza:

4. Szerintem ez egy olyan speciális kérdés, ahol mindkét válasz Jó.

De mondjuk én vagyok a hülye, hogy valakire, aki a számára nem megfelelő válaszokat reakcióra sem méltatja, rá pazarlom az időmet.

Nyilvánvaló hogy csakis az ő hibája, ugyanaz a téma, mint a "senkinek sem tetszem" téma. Ott is vagy ki kéne egészíteni, hogy senkinek-aki szerintem méltó rá- vagy senkinek-mert igénytelen vagyok/életemben nem beszéltem egyel se, de egyből a népszerűekkel kezdek ki/félek a nőktől vagy ezek keveréke.

2015. márc. 13. 22:32
 10/32 anonim ***** válasza:
38%

5: A kedvesség az nem férfias. A nőknek - főleg a fiataloknak (30 alatt) - férfiakra van szüksége, akik határozottak, kiállnak a véleményük mellett és képesek erősek lenni, ha arról van szó (fizikálisan és verbálisan is).

Te amiket leírtál az tipikus béta viselkedés. Maximum csak nagyon-nagyon önbizalomhiányos lányokat tudnál így összeszedni. Szóval, man the fuck up.

2015. márc. 13. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!