Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szeressen meg? Hogyan...

Hogyan szeressen meg? Hogyan tetsszek neki?!

Figyelt kérdés

Szeme, mint az éj, fekete, s benne az a mély ragyogás, akár a fényes csillagok.

Tekintetétől elmosódik minden, és semmi nem nyer értelmet, csak Ő...

Mosolya több mint elbűvölő. Egyszerűen mintha hipnotizálna... Szeretem. És csak ő kell. De én, a homályos szürkeség, az értelmetlenség, a semmiség, a senkiség, pont ÉN mégis hogyan tetszhetnék neki?

Az iskolatársak, ha meglátnak, összesúgnak mögöttem: "ott az a fura, látomásos, elmebeteg lány... Aki a Boldira mindig úgy néz, mint aki menten elolvad..." és ez hiába fáj és hasítja szét így is repedező lelkem, tudom, csak Ő tudná megjavítani...

Hogy tetsszek Neki? Mit tegyek? Egyszerűen leáll tőle a levegő... Minden elhomályosodik előttem, csak Ő nem... Ő, aki ha megszólal, megáll az idő. Ő, aki ha rád néz, szíved kihagy egy ütemet. Ő, aki ha hozzádér, meghűl benned a vér. (Lehet, hogy kicsit tényleg fura vagyok. De mit lehetne tenni? Tényleg szeretem...)

És megbolondulok tőle. Körütte kézzel foghatóvá válik a levegő. Ha Ő nincs, nem lenne kiért élnem.

Mit tegyek, hogy szeressen????????

2015. márc. 13. 21:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Szerintem meg borzasztó modoros vagy és figyelemre vágysz. Volt szerencsém ilyen magát művészléleknek gondoló lánnyal, de nem volt valami jó.

Szerintem ha nem viselkedsz normálisabban, hülyének fog nézni, nem beléd szeretni.

Már ha ne trollkodsz, bár akkor nem írtál volna ennyit

2015. márc. 13. 23:24
 22/32 anonim ***** válasza:
foggyál le
2015. márc. 14. 01:14
 23/32 A kérdező kommentje:
Hát kérlek szépen, 14 évesen bőven elég a 70 kilogramm. Nincs hová lefogynom. Szerintem elég szép vagyok ahhoz hogy tetsszek neki... Bár vele nem lehet versenyezni.... Az az arc, az a tekintet, az a hang, az a mosoly... Megbabonáz.
2015. márc. 14. 09:19
 24/32 A kérdező kommentje:
Hát kérlek szépen, 14 évesen bőven elég a 74 kilogramm. Nincs hová lefogynom. Szerintem elég szép vagyok ahhoz hogy tetsszek neki... Bár vele nem lehet versenyezni.... Az az arc, az a tekintet, az a hang, az a mosoly... Megbabonáz.
2015. márc. 14. 09:20
 25/32 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek a véltlen történt kétszer való kiírásért. Az elsőt véletlenül félregépeltem és úgy küldtem el, szóval 74 kilógramm vagyok.
2015. márc. 14. 09:27
 26/32 anonim ***** válasza:
Az azért nem pici.
2015. márc. 14. 13:03
 27/32 anonim válasza:
Igazán költőin fogalmaztad meg a kérdést :) és a válaszaid sem mindennapi nyelven vannak megfogalmazva.. szeretem az olyan embereket akik ilyen költőiek :) mellesleg azt írtad van hited, ami jó, hiszen könnyebben találsz megoldást helyzetekre (tapasztalatból tudom:) ) Ha közelebb akarsz hozzá kerülni akkor keresd a társaságát, és beszélgess minél többet vele, de próbáld meg ne nagyon elragadtatni magad, mert ki fog alakulni benne egy rossz kép rólad, és megfog utálni. Ezért szerintem először még csak beszélgetni próbálj vele, hogy mondjuk megtetsszél neki. Sok szerencsét! :)
2015. márc. 14. 15:08
 28/32 anonim ***** válasza:

70 kg!!? 160 cm-hez, vagy még kevesebbhez?

14évesen narancsbőr?

Azért mert sokkal kevesebben vagytok és annak a kevés nőnek is a fele gusztustalanul zsíros, még adhatnál magadra! Nem gondolod?!

2015. márc. 14. 17:14
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem. Èn még szépnek számítok. Egyébként pedig 74 kg.
2015. márc. 14. 17:17
 30/32 anonim válasza:
Nagyon fontos az önbizalom és ezt nem bántásból mondom.:) Ne is hallgass rájuk ha neked jó a 74 kg , akkor ne szóljanak bele :) Amúgy próbálj meg a fiúval beszélgetni :)))
2015. márc. 14. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!