Hogyan szeressen meg? Hogyan tetsszek neki?!
Szeme, mint az éj, fekete, s benne az a mély ragyogás, akár a fényes csillagok.
Tekintetétől elmosódik minden, és semmi nem nyer értelmet, csak Ő...
Mosolya több mint elbűvölő. Egyszerűen mintha hipnotizálna... Szeretem. És csak ő kell. De én, a homályos szürkeség, az értelmetlenség, a semmiség, a senkiség, pont ÉN mégis hogyan tetszhetnék neki?
Az iskolatársak, ha meglátnak, összesúgnak mögöttem: "ott az a fura, látomásos, elmebeteg lány... Aki a Boldira mindig úgy néz, mint aki menten elolvad..." és ez hiába fáj és hasítja szét így is repedező lelkem, tudom, csak Ő tudná megjavítani...
Hogy tetsszek Neki? Mit tegyek? Egyszerűen leáll tőle a levegő... Minden elhomályosodik előttem, csak Ő nem... Ő, aki ha megszólal, megáll az idő. Ő, aki ha rád néz, szíved kihagy egy ütemet. Ő, aki ha hozzádér, meghűl benned a vér. (Lehet, hogy kicsit tényleg fura vagyok. De mit lehetne tenni? Tényleg szeretem...)
És megbolondulok tőle. Körütte kézzel foghatóvá válik a levegő. Ha Ő nincs, nem lenne kiért élnem.
Mit tegyek, hogy szeressen????????
Szerintem meg borzasztó modoros vagy és figyelemre vágysz. Volt szerencsém ilyen magát művészléleknek gondoló lánnyal, de nem volt valami jó.
Szerintem ha nem viselkedsz normálisabban, hülyének fog nézni, nem beléd szeretni.
Már ha ne trollkodsz, bár akkor nem írtál volna ennyit
70 kg!!? 160 cm-hez, vagy még kevesebbhez?
14évesen narancsbőr?
Azért mert sokkal kevesebben vagytok és annak a kevés nőnek is a fele gusztustalanul zsíros, még adhatnál magadra! Nem gondolod?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!