Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szeressen meg? Hogyan...

Hogyan szeressen meg? Hogyan tetsszek neki?!

Figyelt kérdés

Szeme, mint az éj, fekete, s benne az a mély ragyogás, akár a fényes csillagok.

Tekintetétől elmosódik minden, és semmi nem nyer értelmet, csak Ő...

Mosolya több mint elbűvölő. Egyszerűen mintha hipnotizálna... Szeretem. És csak ő kell. De én, a homályos szürkeség, az értelmetlenség, a semmiség, a senkiség, pont ÉN mégis hogyan tetszhetnék neki?

Az iskolatársak, ha meglátnak, összesúgnak mögöttem: "ott az a fura, látomásos, elmebeteg lány... Aki a Boldira mindig úgy néz, mint aki menten elolvad..." és ez hiába fáj és hasítja szét így is repedező lelkem, tudom, csak Ő tudná megjavítani...

Hogy tetsszek Neki? Mit tegyek? Egyszerűen leáll tőle a levegő... Minden elhomályosodik előttem, csak Ő nem... Ő, aki ha megszólal, megáll az idő. Ő, aki ha rád néz, szíved kihagy egy ütemet. Ő, aki ha hozzádér, meghűl benned a vér. (Lehet, hogy kicsit tényleg fura vagyok. De mit lehetne tenni? Tényleg szeretem...)

És megbolondulok tőle. Körütte kézzel foghatóvá válik a levegő. Ha Ő nincs, nem lenne kiért élnem.

Mit tegyek, hogy szeressen????????

2015. márc. 13. 21:24
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Egyszer odamentem hozzá és elkezdtem nekk a hitről beszélni. Körülbelül úgy egy minutumja

ent a beszélgetésünk, valami hirtelen rám jött-vannak ilyenjeim, csak sajnos ő ezt nem tudta- és egyszercsak megfogtam a karját, és elkezdtem kérlelni hogy csókoljon meg. Ez sajnos halálosan komoly. Édesanyám néhány évig foglalatodkodott jövendöléssel, lehet, hogy ezeket tőle örököltem. Azóta a srácnak azt hiszem született rólam egy benyomása. :'(

2015. márc. 13. 22:01
 12/32 anonim ***** válasza:
11: Ez beteg, de tetszik. :D
2015. márc. 13. 22:03
 13/32 A kérdező kommentje:
Mi beteg? Szépen kérlek, ne vicceld el a dolgot! Rendben?
2015. márc. 13. 22:04
 14/32 anonim ***** válasza:

Akkor azért tart tőled, mert fél, hogy "elvarázsolod"! :)

Nem akarlak megbántani, de azt hiszem legközelebb a magyar órán egy kicsit többet figyelj a tananyagra, mit amennyit a "lovagodról" ábrándozol, mert nyelvtanilag nagyon nehezen olvasható és értelmezhető amit írsz!

2015. márc. 13. 22:06
 15/32 A kérdező kommentje:
"az élet egy csalódás." de isten majd segít! Tudom. Nem usmeritek Márton Anettet? Ő a matektanárom, és nagyon sok mélyenható dolgot mond a hitről.
2015. márc. 13. 22:11
 16/32 anonim ***** válasza:
Noh másra ne erőltesd a meggyőződésed.
2015. márc. 13. 22:15
 17/32 A kérdező kommentje:
Negyed tizenegy van. Szép, rémálommentes éjszakát kívánok az egész társulatnak. Viszlát. Jövök holnap. Ha megérem a holnapot... Sosem lehet tudni.
2015. márc. 13. 22:17
 18/32 anonim ***** válasza:
Tső
2015. márc. 13. 22:20
 19/32 A kérdező kommentje:
A viszont látásra.
2015. márc. 13. 22:25
 20/32 anonim válasza:
Sajnos velem is hasonló a helyzet. Segíteni nem tudok, de a fogalmazásodon megakadt a szemem. Értelmes lánynak tűnsz, nem minden ember használ ilyen szavakat és hasonlatokat.:)
2015. márc. 13. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!