Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szeressen meg? Hogyan...

Hogyan szeressen meg? Hogyan tetsszek neki?!

Figyelt kérdés

Szeme, mint az éj, fekete, s benne az a mély ragyogás, akár a fényes csillagok.

Tekintetétől elmosódik minden, és semmi nem nyer értelmet, csak Ő...

Mosolya több mint elbűvölő. Egyszerűen mintha hipnotizálna... Szeretem. És csak ő kell. De én, a homályos szürkeség, az értelmetlenség, a semmiség, a senkiség, pont ÉN mégis hogyan tetszhetnék neki?

Az iskolatársak, ha meglátnak, összesúgnak mögöttem: "ott az a fura, látomásos, elmebeteg lány... Aki a Boldira mindig úgy néz, mint aki menten elolvad..." és ez hiába fáj és hasítja szét így is repedező lelkem, tudom, csak Ő tudná megjavítani...

Hogy tetsszek Neki? Mit tegyek? Egyszerűen leáll tőle a levegő... Minden elhomályosodik előttem, csak Ő nem... Ő, aki ha megszólal, megáll az idő. Ő, aki ha rád néz, szíved kihagy egy ütemet. Ő, aki ha hozzádér, meghűl benned a vér. (Lehet, hogy kicsit tényleg fura vagyok. De mit lehetne tenni? Tényleg szeretem...)

És megbolondulok tőle. Körütte kézzel foghatóvá válik a levegő. Ha Ő nincs, nem lenne kiért élnem.

Mit tegyek, hogy szeressen????????

2015. márc. 13. 21:24
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
14/L
2015. márc. 13. 21:27
 2/32 anonim ***** válasza:
Ha nem olvasok a közepébe, nem tudnám, hogy lány vagy. Ami érdekes, mert az elejét elolvasva azt hittem fiú vagy.
2015. márc. 13. 21:28
 3/32 A kérdező kommentje:
Rendben. De a kérdés... A válasz... Hol a válasz? Nem erre voltam kíváncsi... Segíts.
2015. márc. 13. 21:31
 4/32 anonim ***** válasza:
Biztos nem fiú vagy?
2015. márc. 13. 21:34
 5/32 anonim ***** válasza:
Noss beszélgess vele érdeklődj mosolyogj flörtölj vele használd a női fiffikád. Vesszők.
2015. márc. 13. 21:34
 6/32 A kérdező kommentje:
Kérlek kedves mit jelentsen az hogy biztos hogy nem fiú vagy? Azt hiszem, biztos. És én tudom, hogy lány vagyok. Tudom 14 éve. Ja, ès... Nem. A szex... Korai még. Meg a pucérkodás, a paráznasàg.... És a fiú... Szoborrá dermeszt.
2015. márc. 13. 21:39
 7/32 anonim ***** válasza:
Kibeszélt szexről?
2015. márc. 13. 21:43
 8/32 anonim ***** válasza:
És mond csak hány éves ez a Te herceged?
2015. márc. 13. 21:44
 9/32 A kérdező kommentje:
Én vagyok 14. Kilencedikes. Ő meg évfolyamtárs. Már 15. Vannak vele közös óráim. Azokon az órákon... Totálisan, félreérthetetlenül passzív vagyok. Csak nézem őt... Szemeim rátapadnak, vonzza, mintha mágnes lenne... Csak nézem... És nézem... És nem bírok betelni látványától.
2015. márc. 13. 21:48
 10/32 anonim ***** válasza:
Beszélgettél már vele? Tud róla, hogy odavagy érte?
2015. márc. 13. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!