Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk ti gondoltok egy olyan...

Fiúk ti gondoltok egy olyan lányról akinek van egy kis "beütése"?

Figyelt kérdés

Szóval orvos állapította meg róla hogy dilis egy kicsit, szóval kicsit asperger szindrómás, ez nálam úgy mutatkozik meg hogy nagyon magas intelligencia szintem van, furcsa szavakat használok, és néha értelmetlen dolgokat beszélek, ha unatkozok valaki társaságában képes vagyok szó nélkül otthagyni ilyesmik.

De nem vagyok se fogyi, és külsőleg se látszik rajtam semmi hogy beütésem lenne.

Ez nagyon ciki sose lesz pasim?

2015. márc. 13. 17:17
1 2
 11/19 Csipusz válasza:
Szerintem különösen cuki lehetsz, és jól állhat neked, ha úgy nézzük ez a szexepiled, nekem is van egy kis beütésem, bár nem orvosilag bizonyított hanem minden pasi azt mondja ilyen lánnyal nem találkozott még! Tetszik nekik a másságom a furiság! :) szerintem csak előny!
2015. márc. 13. 19:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök aranyos vagy, nem gáz. A változatosság gyönyörködtet.
2015. márc. 13. 20:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy fétisem a nem hétköznapi emberek felé, az ún. "normális" lányokat unalmasnak tartom.

24/F/Aspergeres

2015. márc. 13. 21:06
 14/19 anonim válasza:

Lánynál nem hiszem, hogy hátrány lenne. Férfiak nagy része úgyis csak a külsővel van elfoglalva, szóval ők magasról tesznek az ilyesmire, másik része a férfiaknak pedig (amelyek nem csak a külsőt nézik) szimpatikusnak fog találni, mivel nem vagy "átlagos." Egyeseket elijeszthet a magasabb IQ, de nem hiszem, hogy olyanokkal szeretnél összejönni.

Amúgy meg ez az Asperger-szindróma sok mindenre ráhúzható, nem kell túl komolyan venni. Attól, hogy valaki nem jópofizik, és nem követ mindenféle eszement irányzatot, és mindez mellé még intelligens is (és normális dolgok érdeklik), szóval attól még nem lesz valaki autista, sőt.

Egyébként a magas intelligenciával rendelkező introvertált emberek alapból furának tűnnek mások számára. De ez baj lenne?

21/F

2015. márc. 14. 11:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

1.:Szimpatikus, további pontokban leírom miért.

2.:Kicsit aspergeres ez tetszett, olyan mintha azt mondanám ,hogy kicsit szociopata vagyok(jó, oké nem ugyanaz a műfaj de érted igaz?).

3.:Magas intelligencia szint-->2.15443469 a köbön a négyzeten szer jobb mint az én lány ismerőseim nagy része(inkább nem írom le hanem csak ennyit mondok:többet élt közösségi portálokon, mint a szülei együtt véve)

4.:Furcsa szavak-->gondolom itt nem az afjakgljfahfjk szerűekre gondolsz hanem például az olyanokra mint:"Nem kérek több italt, köszönöm.(ez csak ittas állapotban működik" vagy:prejudikáció, manifesztátum, szingularitás stb.

5.:Értelmetlen dolgok beszélése(jó ez hülyén hangzott)--> két lehetőség:

5/1.:Te érted de mások nem-->lásd 4. pont

5/2.:Te sem érted-->mindenkivel előfordulhat, hogy megesik az, hogy netalántán krumplipüré.

6.:Lelépés-->elegáns megoldás, és kevésbé bunkóság mint az amit én szoktam:"Jól van emberek ez unalmas, én húztam innen a vérbe."

7.:Nem ciki, és valószínűleg lesz.

2015. márc. 14. 21:45
 16/19 anonim válasza:

Én nem vagyok előítéletes, és nem ciki ez. Hány éves vagy? Annak érdekében, hogy az emberek elfogadjanak, a beilleszkedésben, normakövetésben elérj egy minimális szintet, ahhoz neked is tenned kell. Ha intelligens vagy, akkor ez menni fog, és be is látod, hogy kell.

Pölö jelzed, hogy nem érzed jól magad, menni szeretnél, és ezután menj - ne szó nélkül. Ki lehet erre alakítani sablonszövegeket.

A párkapcsolat téma nehéz ügy! Ugyanis egy lányt simán ki is használhatnak - érted, letojja, hogy milyen vagy, csak megkapja amit akar... És az aspik bizony naivak. Ez különösen akkor jelent gondot, ha jól nézel ki (de van olyan, akinek ez se számít...).

- Ismerd meg a barátit, és szüleit.

- Mutasd be a barátaidnak, szüleidnek

- Vegyetek részt sok tartalmas programon

- Ne legyen testi kapcsolat - sokáig (mondjuk fél év)

Így a barmokat, akik csak kihasználnának ki lehet szűrni!

Érvényesítsd az akaratod - ellenkezz (csak brahiból is), sokan a manipulációra, irányításra vágynak.

Ide is kapásból nem egy olyan üzenet jött, amelynek az írója finoman bepróbálkozik... Úgy hogy nem is ismer - csak azért, mert lány vagy, és "sose lesz pasim?" ezt írod!

2015. márc. 16. 12:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Énis aspergeres vagyok magas IQval. Hiába nézek ki jól én pl félek a párkapcsolatoktól mert csak megbántódás lenne belőle. Amúgy ne érezd cikinek. Vagy olyan értékes mint a többi ember ..sőt szerintem még különlegesebb is vagy náluk. Ha találsz valakit aki ezt megérti akkor no problem. :) (18F)
2016. jan. 8. 14:00
 18/19 anonim válasza:
Én nemszeretem a farburgeres lányokat.
2016. aug. 28. 15:46
 19/19 anonim válasza:
Megkönnyíteni biztos nem könnyíti meg a helyzetet de legalább [gy tényleg olyat találhatsz magadnak aki tényleg Téged akar. Én lassan 1 éve udvarolok egy valószínűleg aspergeres lánynak, nem könnyű a sok félreértés miatt de jó lenne ha egyszer sikerülne összejönni vele. A baj az, hogy még azt sem mondja el, hogy mit miért csinál, nekem kell rájönnöm ha rátudok egyáltalán.
2016. okt. 21. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!